2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

267 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من غربالگری دوم دادم اما تو آزمایش کنار hcg قرمز زده عددش هم 28686 زده که هفته 15 هفته و 5روز دادم آزمایش رو کنار برگه رنج نرمال زده تو این هفته 66744

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

اما پایین برگه  هسmom1.12

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه موارد نرمال هس خیلی نگرانم لطفا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه

چند سالته 

27 با ivf باردار شدم

به دکترت نشون ندادی نگران نباش این ازمایشها بستگی به سن ووزنو ایناااا دارن

نه چند روز دیگه باید برم پیشش نگرانی چه عرض کنم سرم داره میترکه بس که فکر خیال کردم

ببخشیدا قیمت ازمایشهای غربالگری ۱و۲چقدر شده من تازه این هفته میخوام ۱روبدم

غربالگری 1 تقریبا صد و خورده ای شد 2هم سیصد و خورده ای البته آزمایشگاه شخصی

آرزو جان شما مریض دکتر دانایی هستین؟تبریک میگم بارداریتونو مشکلتون چی بو؟  منم میخوام برم پیش خانم دکتر شناختی ندارم ازش

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
آرزو جان شما مریض دکتر دانایی هستین؟تبریک میگم بارداریتونو مشکلتون چی بو؟  منم میخوام برم پیش خ ...

بله عزیزم مریض دکتر دانایی هستم من خودم مشکلم تنبلی تخمدان بود البته شوهرم هم یکمی سرعت اسپرمش پایین بود میکرو کردم من دکتر های زیادی رفتم در مورد خیلی هاشون هم تحقیق کردم اما فقط از دکتر دانایی راضیم واقعا عالی هستن هم از لحاظ اخلاق که فوق العاده مهربون هس هم از لحاظ سواد من حتی وقتی درمان رو شروع میکرد شروع میکردم به پرس جو ببینم در مورد داروهام اینا بعدا دیدم واقعا کارش خوبه

بله عزیزم مریض دکتر دانایی هستم من خودم مشکلم تنبلی تخمدان بود البته شوهرم هم یکمی سرعت اسپرمش پایین ...

ممنون عزیزیم دکتر موسی پور چطور دکتری هستن؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
ممنون عزیزیم دکتر موسی پور چطور دکتری هستن؟

من شناختی از ایشون ندارم اما ایشون هم سرشون شلوغ ها بعضی از مریض هاشون هم راضی هستن تو جهاد دانشگاهی یه بار دیدم اونجا هم هفته ای یه بار ویزیت میکنن دکتر دانایی نمی تونست روز انتقالم بیاد اون روز هم تصمیم گرفتم با موسی پور انتقال بدم اما بعدا خود دکترم اومد دیگه ایشون رو ندیدم اما من خودم از لحاظ سواد و اخلاق فقط دانایی رو قبول دارم