2777
2789
عنوان

چی کار کنم شوهرم خیلی بی اهمیت شده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 28 پست

بخاطر خودت میگم ولش کن

اولا به تو ربطی نداره این قضیه دوما عزیز من بخوای حرص بخوری فقط و فقط خودت اذیت میشی چیزی عوض نمیشه♡

اگه خیلی برات مهم بود تعهد کتبی باید میگرفتی که نگرفتی

پس ولش کن♡

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=119379381]عزیزم بذارش بابمیل خودش ولی اینو بدون انسانیت آدما ب نماز نیست البته نماز خیلی خوبه ولی هرکس مسوول ع ...[/QUOTE

کسی که نماز براش مهم نباشه پس نباید زیاد بند حجاب باشه

[QUOTE=119379381]عزیزم بذارش بابمیل خودش ولی اینو بدون انسانیت آدما ب نماز نیست البته نماز خیلی خوبه ...

اصلا ربطی نداره بعضیا تودلشون خدارو عبادت میکنن منم شوهرم نماز نمیخونه ولی پراز انسانیته.مادرشوهرم ۲۴ ساعت ذکرمیگه ولی آدم از نیش زبونش دلشون میشکنه

بخاطر خودت میگم ولش کن اولا به تو ربطی نداره این قضیه دوما عزیز من بخوای حرص بخوری فقط و فقط خودت ا ...

یه سوال.چطوروقتی خیانت کنه به خانمش مربوطه ولی نمازبهش مربوط نیست؟اینقد بی اهمیته یازیادی شخصیه؟

الان ۶ساله که از این زندگی میگذره

نماز میخونه و نمی‌خونه

به پدر و مادرم توهین کرده

بد دهنه

خسیسه گفت برو گواهینامه بگیر گرفتم الان نزدیک دوسال شده نمیزاره دست به ماشین بزنم 

نمیزاره با فامیلامون رفت و آمد کنم

حق بیرون رفتن تنهایی ندارم

حق ندارم دانشگاه برم یا حتی کلاس

اما نمی‌دونم که مصلحت خدا چی بود که حامله شدم و من بخاطر بچم ام این دنیا تحمل میکنم

هیچ دل خوشی به این دنیا ندارم جز بچم

یه سوال.چطوروقتی خیانت کنه به خانمش مربوطه ولی نمازبهش مربوط نیست؟اینقد بی اهمیته یازیادی شخصیه؟

هیچ کدوم 

خیانت تصمیمیه که سه نفر رو درگیر میکنه

خیانت تعهد میشکنه

و خیانت وقتی به وجود میاد که همسر تو زندگی طرف باشه پس صدرصد که به طرف مربوطه

اما نماز خوندن نخوندش موقع جوونی طرف تصمیم گرفته میشه و اصلا تو وجود همسر اتفاق نمیوفته و به اون مربوط نمیشه 

اگه گناهی باشه تو زندگی همسر تاثیر گذار نیست عزیزم هرکس رو تو قبر خودش میذارن

درحالی که خیانت صددرصد تو زندگی طرف تاثیر میذاره

هم جسمی هم روحی هم اجتماعی

این دوتا که باهم مقایسه کردی کاملا دو موضوع از هم تفکیک شده بود عزیزم♡

انگار بخوای خیار و کوآلا رو باهم مقایسه کنی

دقیقا همینقدر بی ربط

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
هیچ کدوم  خیانت تصمیمیه که سه نفر رو درگیر میکنه خیانت تعهد میشکنه و خیانت وقتی به وجود میاد ...

اما نمازنخوندن توزندگی این خانم تاثیرگذاشته وپریشانش کرده.اونقدرمستاصل که بیادتاپیک بزنه.تعهد قبل ازعقد بوده وشکسته شده.بله نمازخوندن شخصیه تازمانیکه زندگی وروح وروان دیگران رو تاثیرقرارنده ودرگیرنکنه.درست مثل خیانت که شخصیه تازمانیکه زندگی وروح وروان کسی دیگه رو پریشان نکنه که می کنه.قبح نریزیدخواهرم.نمازنخوندن هم قبح داره.توقبراول ازنمازسوال میشه.نگین شخصیه.بهتره بگیم دعاکن خداهدایتش کنه.خوشحال شدم ازمصاحبتت عزیزم

اما نمازنخوندن توزندگی این خانم تاثیرگذاشته وپریشانش کرده.اونقدرمستاصل که بیادتاپیک بزنه.تعهد قبل از ...

بله اما اگر یه تصمیم از قبل گرفته شده انقدر قرار بود پریشانش کنه کاش تعهد کتبی میگرفت همونطور که ازدواج با تعهد کتبی ازدواج محسوب میشه♡

اما اگر قبح داره فقط واسه شخص شخیص اون نفر قبح داره

وگرنه که گناه نماز نخوندن منو پای شما نمینویسن♡

بله امیدوارم خدا هدایتش کنه 

ولی جز این دعا از دست این خانوم کاری برنمیاد عزیزم 

نهایتا نماز زورکی خوندن همسرش که مقبولیتی هم نداره.

منم همینطور♡