2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای کاری میخوایی بفروش در غیر این صورت با وضیت الان طلا بهترین گذینه هستش تو خونه باشه

تو خونه ک احتمال سرقتش زیاده..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چون داره میادپایین قصدداشتم بفروشم

زیادن؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خب بنظرت ازین گرون ترمیشه دیگه که بخوام صبرکنم

اصلا نمیشه پیش بینی کرد....من شنیدم قراره بداز انتخابات مجلس باز گزون شه...ولی کلا ادم نمیدونم اخرش چی میشه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
اصلا نمیشه پیش بینی کرد....من شنیدم قراره بداز انتخابات مجلس باز گزون شه...ولی کلا ادم نمیدونم اخرش ...

خب الان به خاطرشهادت سردار خیلی رفت بالا

فکرنمیکنم بدون دلیل خیلی بکشه بالا

خب الان به خاطرشهادت سردار خیلی رفت بالا فکرنمیکنم بدون دلیل خیلی بکشه بالا

ببین رفت بالا باز اومد پایین دیروز چارصد سکه کشید پایین بعد سخرانیترامپ

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸