2777
2789

مثلا با خودتون. میگی و این دیگه از کجاش اورد    مثلا خودم بچه 15 ماهشه تازگیه هر چی فرش کوچولو مثلا گیلیم پافرشی دور اتاق و پذیرایی هست حتی تو آشپزخونه جمع میکنه کلافه میشم هزار بارم بگیرم پهن کنم باز میدوهه جمع میکنه سر درنمیارم این چه رقم آتیش سوزوندنه شما چی بچه هاتون چیکارا میکنن 😔😍😕😁

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیزاره کاور ماشین لباسشویی روش بمونه حتی یک ثانیه.مدادهای داداششو همه را جمع میکنه بهش نمیده.دستشوییشو نمیگه.دوسال و دوماهشه.داداشش کلاس موسیقی میره همه ی نت های اونو حفطه مامانم میگه این که همه چیز بلده چرا دستشوییشو نمیگه

من دخترم شش ماهشه اونروز یکم خزید رفت لای فرش وبلندکرد بعد داشت نگاه میکرد بعد وسط فرش و داشت میخورد که اومدم بغلش کردم...بعدشم اصلاتکلیفش با خودش معلوم نیس جدیدا میاد بغل من بعد باباشوکه می بینه خودشو آویز میکنه بره بغل اون بعد میره بغل باباش منومیبینه خودشو آویز میکنه بیادبغل من...والا نمیدونم چشه

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
اصلا نمیزاره کاور ماشین لباسشویی روش بمونه حتی یک ثانیه.مدادهای داداششو همه را جمع میکنه بهش نمیده.د ...

پسر من 18 ماهشه میگه شاید از پنج بار سه بارشو میگه گفتنی میبرم ولی خودم تنبلی میکنم تند تند نمیبرم یاد بگیره

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
بچه ی ۹ ماهه ی من جدیدا گیر داده به کنترل تلوزیون فقط با اون بازی میکنه نمیدونم چه جذابیتی براش داره ...

هنوز اولشه منم مرحله اول کنترل بود

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396