2777
2789

سلام عزیزان 

من مدتی هست ک رژیم چاقی گرفتم

بمدت ۳ ماه قرص مخمرابجو استفاده کردم خیلی نتیجه نگرفتم و رو آوردم به پودرگیاهی طلای سبز(از عطاری تهیه کردم طبع مواد داخلش گرم و خشک هست) از اون هم نتیجه ای نگرفتم همچنان اشتهام کم هست و لاغرم علاوه برون کلسترولم هم بالاست قرص اترواستاتین میخوردم یمدت 

الان مدتیه بهم جوش قرمز و دردناک میزنه ممکنه عوارض استفاده از پودرها باشه ؟ 

آیا کبدم دچار صفرا شده ؟ 

بله احتمال داره

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کنین چاقی مرضه، لااقلش  شما هرچی دلتون بخواد می خورین  ، برادر زاده منم پودر خورده بو ...

سلام ممنون از پاسختون ایشون چه پودری استفاده کردن و از کجا متوجه شدن کبدشون دچار مشکل و چجوری درمان کردن ؟ چون من هم مشکوک هستم ولی جرئت نمیکنم برم دکتر 

سلام ممنون از پاسختون ایشون چه پودری استفاده کردن و از کجا متوجه شدن کبدشون دچار مشکل و چجور ...

دل درد میگرفت ،جوش میزد ، رفت سونو دکتر گفت دور از جونش یه توده خطر ناک تو کبدشه بدون نمونه برداری  ،بعد بردیمش پیش یه دکتر ماهر  ایشون  بعد از کلی آزمایش تشخیص مشکل کبدی دادن و رژیم دادن با دارو و اینکه هرماه سه ماه خون بده که شکر خدا بهتر شده

دل درد میگرفت ،جوش میزد ، رفت سونو دکتر گفت دور از جونش یه توده خطر ناک تو کبدشه بدون نمونه برداری & ...

ای وای ... انشالله ک دیگه هیچ وقت دچار نشن ... ممنونم از راهنماییتون ... خاطرتون نیست چه پودری میخوردن ؟