pariyenaz مدیر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 553 عنوان کیا تعبیر خوابشون خیلی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست دیشب تو خواب دیدم شوهرم لخت مادرزاد نشسته رو زمین زانوهاشو بغل کرده ک مثلا عورتش معلوم نشه اما من خیلی ببخشید سوراخ مقعدشو میدیدم ک خیییلی بزرگ بود.تعبیر این خواب چی میشه؟ 1398/10/19 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 شخصین .منش. رفتار اجمتاعیش. البته به تعبیر دیگه هم که داره اینه که ناراحتیها و مشکلات ازش دور ... عزیزم میتونی خواب منم تعبیر کنید؟بگم بهتون؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
pariyenaz مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 553 شخصین .منش. رفتار اجمتاعیش. البته به تعبیر دیگه هم که داره اینه که ناراحتیها و مشکلات ازش دور ... چی بگم والا.راستش من بهش شک دارم شایدم به همین مربوطه
pariyenaz مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 553 شوهرت از خوابت خندش نکرفته؟ نگفتم ک بهش.بده بابا خخخ
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 عزیزم میتونی خواب منم تعبیر کنید؟ بگم بهتون؟ بستگی اره که خوابتون چی باشه گلم. حالا صما بگو اگه تونستم چشم تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 چی بگم والا.راستش من بهش شک دارم شایدم به همین مربوطه شک به چی داری؟ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 بستگی اره که خوابتون چی باشه گلم. حالا صما بگو اگه تونستم چشم گلم خواب دیدم جن اومده تو خونمون البته نمیدیمش ولی همه علایمش رو حس میکردیمهی من به خانوادم میگفت پاشیم بریم پیش فالگیر ببینیم باید چیکنیم بره خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 گلم خواب دیدم جن اومده تو خونمون البته نمیدیمش ولی همه علایمش رو حس میکردیم هی من به خانوادم میگفت ... زیاد فیلم های ترسناک نگاه میکنی؟ یا داستانهایی راجع به این موضوع ها؟ یا بهش فکر میکنی؟ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 زیاد فیلم های ترسناک نگاه میکنی؟ یا داستانهایی راجع به این موضوع ها؟ یا بهش فکر میکنی؟ من نه بهش فک میکنم نه داستان و فیلم ترسناک میبینم و.. خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 من نه بهش فک میکنم نه داستان و فیلم ترسناک میبینم و.. بیا خصوصی تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 بیا خصوصی باشه گلم درخواست فرستادم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤