2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم خیره میشد ب ی جا تشنج بود 

متاسفم

پسرت تب داشت عزیزم؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ن مشکل مغزی داشت

ببخش اگه ناراحتت کردم عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
میشه یکم توضیح بدید از علائمشو و خیرگیش

هر مدل تشنجی میکرد دیگه مشکل ژنتیکی بود گفتن سر زایمان اینطور شده تا شیش ماه تپل لود بعد لاغر ضعیف شد چیزی نتونست بخوره شیر میپرید تو گلوش با گرما با سرو صدا با درد  دیگه حتما تشنج میکرد

😆
هر مدل تشنجی میکرد دیگه مشکل ژنتیکی بود گفتن سر زایمان اینطور شده تا شیش ماه تپل لود بعد لاغر ضعیف ش ...

خیرگیش چجوری بود؟ ببخشید سوال میکنما دختر منم خیلی خیره میشه میترسم

خدایا شکرت تو شب «لیلة الرغائب» حاجتمو دادی ❤️
یعنی تکونش ک میدادم یکم بعد متوجه میشد صداش میزدم دستمو تکون میدادم متوجه نبود مردمکش وا میسته

من همش نگرانم از اولش خیره میشد بعضی وقتا هم تو خواب میلرزید بردمش نوار مغز گرفتم و سونو کردم گفتن چیزی نیست ولی نمیدونم باز نگران خیرگیاشم  اکثرا هم موقع شیر خوردن خیره میشه

من همش نگرانم از اولش خیره میشد بعضی وقتا هم تو خواب میلرزید بردمش نوار مغز گرفتم و سونو کردم گفتن چ ...

اگه مشکلی بود نوار مغز نشون میداد میبردیش تهران پیش دکتر اشرفی تشخیصش عالیه

😆
اگه مشکلی بود نوار مغز نشون میداد میبردیش تهران پیش دکتر اشرفی تشخیصش عالیه

خانومه؟ اتفاقا یه بار هم وقت گرفتم ازش ولی دکترم یه جا دیگه معرفی کرد اونم خوب بود 

خانومه؟ اتفاقا یه بار هم وقت گرفتم ازش ولی دکترم یه جا دیگه معرفی کرد اونم خوب بود 

به جز خیرگی علایم دیگه هم داشت؟