2777
2789

پدرشوهرم گوشش درد میکرد ودکتر ام ار ای نوشت واسش.حالا گفته یه توده ای هست بالای گوشت ولی کاملا بی خطره و هیچ مشکلی پیش نمیاره 

ولی درمانش عمله.اما سایزش کوچیکه واحتیاجی نیست فعلا.قراره شیش ماه دیگه دوباره ام ار ای بده اگه تغییری داشت یعنی بزرگ شده بود عمل بشه

همسرمم میگه خطرناک نیست ولی درنهایت احتمالا عمل بشه واون گوشش بعدعمل کاملا کر میشه.و دکتر گفته چون قسمت استخونیه یه مقدار عملش سخته

همسرم خیلی فکر میکنه.منم ناراحتم ولی حالا که دکتر گفته فعلا خوبه خیلی خبر خوبیه

خیلی دلداریش میدم ولی میدونم که ذهنش درگیره

نمیدونم چیکار کنم الان‌.البته تازه دیروز پیش دکتر بودن میگم شاید الان تازس فکرش خیلی درگیره.یکم بگذره عادت میکنه

منم قبلا مشکلاتی داشتم با خانوادش .البته خیلی مهم نبود و دعوا و اینا نشده تا حالا ولی یکم دلیرد شدم ازشون.وحالا با این شرایط دارم تحمل میکنم چون واقعا خودمم خیلی واسش ناراحتم و امیدوارم خوب بشه و احتیاجی به عمل نباشه

همسرمم تک پسره و تمام مسئولیتا رو دوش اونه.خیلی فکر میکنه ناراحت میشه و بخاطر ناراحتیش خیلی ذهنم درگیره

کمکم کنید خانوما

طبیعیه ناراحتیش 

به پروپاش نپیچ بزار خودش باخودش خلوت کنه کمکم نه اینکه یادش بده ولی کمتر میشه نگرانیش 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا کل کل نمیکنم.خیلی مراعاتش میکنم ناراحتیش ناراحتم میکنه

دیگه کاری نمیشه کرد سعی کن مثلا باحرفات ارومش کنی یا مثلا چیزی دوس داره درست کنی دلخوشی هایی که حالشو خوب میکنه اون خودش باید کنار بیاد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
طبیعیه ناراحتیش  به پروپاش نپیچ بزار خودش باخودش خلوت کنه کمکم نه اینکه یادش بده ولی کمتر میشه ...

درکش میکنم کاملا ولی نمیدونم چطوری کمکش کنم

اصلا طاقت ناراحتیشو ندارم

درکش میکنم کاملا ولی نمیدونم چطوری کمکش کنم اصلا طاقت ناراحتیشو ندارم

نمیخواد کاری کنی عزیزم الان چیزیم بگی دردی و دوا نمیکنه بزار خودش کنار بیاد درست میشه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
فک میکنم بعد عمل میشه سمعک گذاشت.یه گوششه خیلی مشکل ساز نیست الانم با اون گوشش سنگین میشنوه

اهان خب پس ناراحتی نداره.مهم اینه کارش راه بیفته با سمعک.ادمیزاد سنش بالا بره همینه دیگه.هر کی یه جور

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
دیگه کاری نمیشه کرد سعی کن مثلا باحرفات ارومش کنی یا مثلا چیزی دوس داره درست کنی دلخوشی هایی که حالش ...

دیشب کلی دلداریش دادم.خودشم میدونه خطری نیست ولی بخاطر عمل یکم ناراحته.که میگه چون استخون پشت گوشه یکم سخته

خودش میدونه چیز خاصی نیست.سعی هم میکنه به روش نیاره ولی من میدونم ذهنش درگیره

دیشب کلی دلداریش دادم.خودشم میدونه خطری نیست ولی بخاطر عمل یکم ناراحته.که میگه چون استخون پشت گوشه ی ...

اره عزیزم طبیعیه ان شالله زودتر حل شه که ارامش داشته باشین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اهان خب پس ناراحتی نداره.مهم اینه کارش راه بیفته با سمعک.ادمیزاد سنش بالا بره همینه دیگه.هر کی یه جو ...

دقیقا منم همینو میگم.چون چیزی ندیدن شکر خدا تا الان این بیماری ساده واسشون خیلی عحیب غریبه

پدرشوهرم خودش هی استرس میده باعث میشه همه حالشون بد بشه

وگرنه واقعا چیز مهمی نیست بیماریش.واقعا اینهمه نگرانی نداره

اره عزیزم طبیعیه ان شالله زودتر حل شه که ارامش داشته باشین

ممنون عزیزم

ادم وقتی همچین مشکلی پیش میاد تازه قدر چیزایی رو که داره میدونه

بخدا انقد دعا کردم خدا به همه سلامتی بده همه تو خونه خودشون خوش باشن

سلامتی از همه چی مهمتره