سلام خانوما ترو خدا یکی جواب منو بده ک تجربه داشته من امپول سه تا استفاده کردم با قرص بعد ۱۲پری رفتم سونو فولیکول هفده بیست ویک با بیستو سه داشتم سمت چپمم کیست۶۰میل ک دوتا دکتر رفتم اولی گف امپول ازادسازی نمیدم چون کیست داری دومی دکتر تهرانه فوق تخصص گف امپول ربطی ب کیست نداره اون کیست از دارو درس شده خودشم از بین میره دوتا امپول ازادسازی داد من حقیقت از کیسته ترسیدم اومدم یکیشو زدم حالا۳۶ساعته میگذره از تزریقش ۲۴ساعت بعدش من اقدام داشتم ولی هیچ درد یا ترشحی ندارم امکانش هس با وجود امپول این ازاد نشده باشه یا تخمکگزاری بدون درد داشته باشم نگرانم خیلی۹ماه اقدامم
البته من تخمدانم درد میگرفت غیر از این علایمی نداشتم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ممنون. ببخشید بی ادبیه ولی وقتی آمپول زدیم باید هرروز نزدیکی باشه یا یک روز درمیون بعد از میشه فهمی ...
من دکترم گف ۳۶ساعت بعد از تزریق اقدام کن بعد ی شب درمیون تا یه هفته ولی من ۲۴ساعت بعدش اقدام کردم امشبم اقدام میکنم دیگ یه شب درمیون.۱۴روز،بعد تزریق میتونی ازمایش بدی.ایشالا حامله بشی اگ نشدی باز میری بینم کم میکنه داروهاتو یا زیاد.البته خیلی ازمایش هس ک قبل بارداری باید انجام بدی یا شوهرت بینم مشگل از کجاست
من دکترم گف ۳۶ساعت بعد از تزریق اقدام کن بعد ی شب درمیون تا یه هفته ولی من ۲۴ساعت بعدش اقدام کردم ام ...
ما همه آزمایشها رو دادیم خوب و نرمال بودن ولی باردار نمیشم بهم این آمپول داد گفت بعد زدن شروع کن فولیک اسید خوردن مشکلی نداری همین. نگفت اگه بازم حامله نشدی بیا. نمیدونم چرا نمیشه
آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
خب من اینم نداشتم ینی ازاد نشده با وجود امپولم ک زدم😩
چرا حتما آزاد میشه
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم