2777
2789

سلام دخترااای دم بخت و خانمای متاهل . شماها چجور این دورانو گذروندین یا برنامه ریزی کردین که بگذرونین . تا حالا شده بگید عشقم میخواد بیاد خاستگاری و من لباس چی بپوشم و لباس مناسب خاستگاری و دوران نامزدی چجوری هست . هم بیرونی از مانتو و تیپ استایل شیک خیابونی و هم مهمونی و هم توی خونه. تا حالا شده نگران برگزاری مراسما و پذیرایی و چیدمان خونه تون باشین ؟ از تجربه هاتون بگین . چون این اتفاقا یبار توی زندگی آدم میفته و واقعا لحظه به لحظش باید باب میل باشه سوتی و اشتباهی رخ نده تا بعدا حسرت نشه .مخصوصا که دخترا بایدتوی خاستگاری و نامزدی طلا داشته باشن بندازن گوشواره و گردنبند و دستبند طلا و اگه دختری طلاشو فروخته باشه یا نداشته باشه چی کار کنه ؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه استرس داشتن اما من میخواستم شوهرم و خانوادش کلا آشنا بشن با ما ، من خودِ خودم بودم ، اطرافیانم ب ...

فک کنم خاستگارتون غریبه بوده یعنی مراسمتون سنتی بوده و حس و عشقی بینتون نبوده ، درسته ؟

فک کنم خاستگارتون غریبه بوده یعنی مراسمتون سنتی بوده و حس و عشقی بینتون نبوده ، درسته ؟

نه قبلش شناخت داشتیم چون استادم بود و باهم صحبت میکردیم و اتفاقا تا عشقی به وجود نیاومد به کسی به کلمه هم حرفی نزدیم البته فقط یکماهو نیم یا دوماه شد که اومد خواستگاری ، قبل خواستگاری هم کلی وسایل خودش برام گرفت ، کلا ادم ریلکسی بودم و هستم ، اصلا دلم نمیخواد جوری که نیستم خودمو نشون بدم  

دنیا عین تصورات ما نیست