2777
2789
عنوان

رابطه جنسی

573 بازدید | 19 پست

شماها که تازه بچه دار شدین چه زمانی رابطه برقرار میکنین 

بعد نی نی و چکار میکنید نمیشه که تو اتاق خواب گذاشت 

نمیشه تو اتاق خودشم بزاری بچه یکی دو ماه رو خیلییی واسم سوال

سوال منم هس

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

موقع رابطه بزار بیرون بعد دوباره بیارش پیش خودت

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه یک ماهه که حالیش نمیشه وقتی خوابه

تو قران نوشته گناهه حتی خواب باشه گوشاش میشنوه🤐🤐🤐🤐

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

ببرش بیرون بخوابه مگه چقدر طول میکشه

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

منم اومدم ببینم نی نی رو کجا میذارن 

میگما یه چیزی حس شنوایی نی نی خیلی زود راه میفته تو دوران جنینی بعد خانمای باردار به این فکر نمیکنن وقتی رابطه دارن بچه صداشونو میشنوه؟ آدم احساس خجالت میکنه

همه چیو متوجه میشن گلم تو ضمیر ناخودآگاهشون تاثیر میزاره و طبق روایات این بچه دور از جون زناکار میشن

این حرفا چیه ولی بخش اولشو موافقم

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد