2777
2789
بله لازمه عزیزم برای بچه لازمه 

گفتم درست میگی دیگه😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
ممنون... اره

معذرت میخوام سوال اخر.چجوری تخم مرغو بهش میدین ؟ابپز و دیگه چیا بهش زیاد میدین؟؟پسر من کوتاهه خیلی.دعاگوتونم

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یدونه چخبره

با روزی ینصفه یا ی روز درمیان یدونه کامل

البته شاید دکتر دخترشما اینجوری صلاح بدونه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
معذرت میخوام سوال اخر.چجوری تخم مرغو بهش میدین ؟ابپز و دیگه چیا بهش زیاد میدین؟؟پسر من کوتاهه خیلی.د ...

اول بگم که تخم‌مرغ تاثیر زیادی روی قد نداره ولی برای بدن بچه ها لازمه . تخم‌مرغ کامل رو تو شیر و ارد و شکر میکس کن و مثل فرنی براش درست کن عالی میشه ، کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی . سبزی پلو با تخم‌مرغ . املت. پنکک . نان تست فرانسوی ( یک‌نان تست رو در مخلوط شیر و تخم مرغ و کمی شکر بزن و در روغن تفتش بده ) .... بازم بگم ؟

[QUOTE=120275258]اول بگم که تخم‌مرغ تاثیر زیادی روی قد نداره ولی برای بدن بچه ها لازمه . تخم‌مرغ کامل رو تو شیر و ارد ...[/QU

سلام به همه

نان تست فرانسوی عالیه البته به فرمول دوستمون من زعفران هم اضافه میکنم و بعدش که خنک شد روش سس شکلات حالت گوره خری میزنم خیلی پسرم دوست داره خودمونم عاشقشیم و میخوریم

توی روغن کنجد سرخ کنین

نوش جون

هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !

به جای استفاده از داروهای شیمیایی بهتره از شیر بز استفاده کنید منم شیر بز رو برای کم خونی و کم وزنی بچم بهش دادم شکر خدا کم خونی  و کم وزنی بهتر شد برای پایین بودن سیستم ایمنی هم خیلی مفیده چون شیر بز 96 درصد ویتامین پروتیین املاح و مواد معدنی شناخته شده در  رو داره برای همین برای کم. خونی و کم وزنی بسیار مفیده در کشور های پیشرفته تمام شیر خشکهاشون از شیر بز هست و کاملا شبیه شیر مادر هست اگه در تهران هستی یه مزرعه اطراف تهران هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو سرچ کن در گوگل آدرسش میاد میتونی بری همان جا شیر دوشی جلوت انجام میشه