2777
2789

عزیزانم من سرویس پلاستیکمو صورتی گرفتم،وسایل برقی رو مشکی حالابه نظرشما سرویس اورانوس،وسایل بزرگ مثل یخچال فرگاز چه رنگ بگیرم جالب شه

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇

نقره ای با مشکی خیلی شیکه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلور

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

اورانوس زرشکی ضایعه میشه عایا؟؟

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
سیاه😊 یا نقره ای که میشه همون سیلور بعضی مارکها سیاه هم دارن باید بگردی

سیاه خیلی دلگیر نمیشه عایا

با صورتی نمیاد

اصلارنگ صورتی ندوس ولی مجبورشدم خریدم حالاهم پشیمون شدم

اصلارنگ صورتی ندوس ولی مجبورشدم خریدم حالاهم پشیمون شدم

من خودمم پلاستیکی ها و بیشتر چیزامو پاستیلی خریدم خیلی شیکه بنظرم با ابی و سفید ادغام شن ناز میشه

❣🌝خدا جونم واسه همه چی شکرت🌼💓
من خودمم پلاستیکی ها و بیشتر چیزامو پاستیلی خریدم خیلی شیکه بنظرم با ابی و سفید ادغام شن ناز میشه

من درحال خرید جهیزیه هستم بنظرشما کدوم ازوسایلم رو ابی یاسفید بگیرم که قشنگ شه