2777
2789

میگم خوندی یه خبر بهم بده اگه نه حلواتو بزارم😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مثل داریم که میگه به مردای ایرانی نباید زیادی رو داد

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
تو واقعیتم همینه؟ با چشماش سین میکنه جواب نمیده؟

الان بهش بگم میدونم توجیه میکنه ولی چه فایده من دلم ازش میشکنه این بی محلی نیست

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

من هروقت جواب نگیرم تو پیام بعدم مینویسم اومدی خونه جرت میدم ب دقیقه هم نمیکشه میگ جونم خانومی کار داشتم ببخش🤣

شوهر منم همینطوره بلاکش کردم که نبینم آنلاین بودنشو یا بخوام چیزی بفرستم جواب نده ناراحت شم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

کار بدی میکنه شور منم اینجوی بود چندبار اساسی باهاش حرف زدم و گفتم اگه بهت محل ندادم باید نگران بشی که حواسم به غیر تو کجاست باز توجه نکرد یه مدت فقط لیست خرید میدادم تو پیامها بعد از چند وقت خودش گفت حواست کجاس دیگه چرا پیام دوستت دارم و ... نمیدی گفتم بهش خودت خواستی... بعد از اون خودش گهگاه خود جوش شکلک بوس و قلب و ... میفرسته😁

و تنت... وطنم♥️
من هروقت جواب نگیرم تو پیام بعدم مینویسم اومدی خونه جرت میدم ب دقیقه هم نمیکشه میگ جونم خانومی کار د ...

خوبه شما به شوخی میزنی ولی من دلم میگیره میخواستم مسدودش کنم ولی باز گفتم حالا صب کنم

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

یه شب اومدگف گوشیمواز توی ماشینم زدن گفتم الهی شکرالحمولله منکه انچنان ناراحت نشدم اخه توکه یادنداشتی ازش استفاده کنی حتی پیام بلدنبودی بنویسی فقط یک جواب تماس و تمام. حالام غصه نخوربرویکی ازاین کوچولوساده هابخر واست بهتره والا..گف تیکه میندازی گفتم نه به جانه جفتمون درسته س...حالا خداشاهده باهمون کوچیکه پیام میده...خخخ

الهی و ربی من لی غیرک