ممنون عزیزم از راهنماییت😘🙏🏻 شما باردا شدین با پولیپ؟یا بعدش؟؟
من چند سال بعد زایمان فقط چون مشکل خونریزی و لکه بینی داشتم رفتم سونو،اتفاقی فهمیدم که پولیپ دارم،دو سانتی بود،میگفتن عمل کن، ولی رفتم سراغ طب سنتی، خدارو شکر درکمال ناباوری دفع شد یعنی هنوزم خودم باورم نمیشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه بگی با طب سنتی چه جوری پولیپ رو دفع کردی ؟؟؟؟؟
شروع کردم صبح ها یک قاشق چایخوری سیاهدانه رو کوبیدم با یک قاشق غذاخوری عسل خوردم، البته میتونی همینجوری سیاهدانه رو بریزی رو پنیرت با صبحانه بخوری فقط خوب بجو دانه هاش له بشه، و اینکه از روز پنجم پریودی تا 15 روز، هر روز یک پیاز پوست نارنجی رو با پوستش چند قطعه کردم، تو یک لیوان آبجوش ریختم، ده دقیقه جوشید،آبشو نیم گرم خوردم. بعد دیگه نمیخوردم، تا پنجم قاعدگی ماه بعد، سه دوره اینکارو کردم، تا دفع شد.
عزیزم ممنون ک ج دادین من بعد عادت لکه بینی داشتم ب مدت ۵روز تو سنوگرافی واژینال پولیپ کوچک دیده شده واااای نمیدونی چقدر نگران بودم دکتر بهم دارو داده ولی ۲
من ۲۰ روز پیش عمل کردم ،دکتر گفت بزرگ بوده ! منتظرم پروید بشم و دوباره اقدام کنم ! قبل عمل ۶ماه اقدام بودم ک نشد ٬ البته ۱سال پیش سقط داشتم، دعاکنید باردارباشی.......
موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است