2777
2789
عنوان

درمان پلی کیستیک با پیاز درمانی؟

314 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من 21 سالمه و پلی کیستیک دارم. ارثی هم هست چون مامانمم همینو داشت و میگه وقتی تو رو حامله بودم نمی دونستم و بعد چهار ماه رفتم دکتر که آمپول بزنه پریود شم دکتر ازم آزمایش گرفت دید باردارم. 

منم چون همین مشکلو دارم هر چهار پنج ماه یه بار پریود میشم از علائمش هم موهای زیاده بدنمه. 

امروز با پیاز درمانی آشنا شدم و تو اینترنت تحقیق کردم و میخوام شروعش کنم. 

چون دانشجوام و خوابگاه میمونم امکان ورزش کردنو ندارم و میخوام همین پیاز درمانی رو یه مدت انجامش بدم .

میخواستم بپرسم ببینم کسی این درمانو انجام داده؟ واقعا جواب میده؟ واقعا دیگه این پریود های نامنظم کلافم کرده و می خوام دیگه درمان شم. 

دوفاستون بخور منظم شی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوفاستون بخور منظم شی

راستش نمی خوام قرص بخورم و میخوام تا جایی که ممکنه از درمان های طبیعی استفاده کنم. پارسال رفتم دکتر زنان سه تا قرص داد یکیش متفورمین بود ولی اسم بقیه یادم نیست بدتر شدم و خونریزی کردم یعنی پریودم اصلا قطع نمیشد. 

سه چهار ماه LD بنداز

اینم انجام دادم یه مدت مرتب شدم و بعدش بدتر شدم. یعنی اوایل دو ماه یه بار بود بعد رفتم دکتر از این قرصا داد خوردم مرتب شدم قطعش کردم الان می کشه به پنج ماه 

عزیزم سیاهدانه یا عسل امتحان کردی؟؟؟

راستش اره. وقتی از ماما و دکترای زنان نا امید شدم واسه درمانم رفتم سراغ دکتر طب سنتی اونم یه نسخه نوشت برام که توش سیاهدانه با عسلم بود که صبحا بخورم. یه مدت خوردم دیدم تاثیری نداره نا امید شدم گذاشتم کنار. راستش چند تا از دوستای منم همین مشکلو داشتن و با پیاد روی تونستن درمان کنن خودشونو ولی من فعلا نه موقعیت پیاده روی دارم و نه ورزش واسه همین دنبال یه درمانیم که بتونه کمکم کنه. 

یکی میگفت ی روز در میون رازیانه،بومادران،پنیرک رو ب فاصله صبح و روز شب دم کن بخور

رازیانه و بو مادران رو هم خوردم ولی  پنیرک رو نه. فکر کنم درمانش صبر و حوصله میخواد که اونم من ندارم