2777
2789
عنوان

همه بیاین دعوام کنید

458 بازدید | 28 پست

دارم با نامزدم تموم میکنیم

سر یه چیز ساده خیییییلی ساده 

ما قبلا مشکلات بزرگ تری داشتیم

ولی الان به خاطر یه چیز مسخره ....

میدونم به درد هم نمیخوریم ولی نمیتونم 

دارم میمیرم 

یعنی اینقدر گریه کردم که ....

ولی اون خیلی خونسرده

میگه دوست دارم مواظب خودت باش ما هم نمیخوریم سخته فراموشت نمیکنم ماشینشو زده بوده به نامم گفتم بیاد پسش بدم میگه من اصلا پشیمون نیستم که اونو بهت دادم خونه هم داشتم میزدم به نامت

ولی میخواد تموم کنه ...

نمیتونم

خیلی خودمو جلوش کوچیک کردم 

هی گفتم نمیتونم حالم بده و ...

خداااااااایا اخه چرا من اینقدر ادم وابسته ایم چرااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساستون بر منطقتون غالبِ !!!

بر عکسش کنید دُرست میشه :)

حالا یکم دعبا کنمت :(

خودتو دوست داشته باش دختر جون 

الان فقط خودت، فقط خودت 

بااااااشه ؟؟؟ 😬 

ببشید😉

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

آخی ترامپ گور به گور شده  فدای ناراحتیات بشه😭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

زنا اولش گریه میکنن مردا بعدش این مدل همه ست !!!حرص نخور دختر خوب همه همینطورین امان از وابستگی که بدترش میکنه حداقل دلت نمیسوزه تو تلاش خودتو کردی

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

یه مدت ازش خبر نگیر خودش میاد

یهویی برو هیچی نگو.یکی دو بار هم زنگ زد جواب نده.معمولا همینطوره هر طرفی که میره طرف مقابل عذاب میکشه حتی اگه باهاش باشه

احساس میکنم الکی میگه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
زنا اولش گریه میکنن مردا بعدش این مدل همه ست !!!حرص نخور دختر خوب همه همینطورین امان از وابستگی که ب ...

باورم نمیشه اون پسری که به خاطر من زمینو زمانو بهم میدوخت داره راحت میگه تموم میگه به درد هم نمیخوریم 

باورم نمیشه اون پسری که به خاطر من زمینو زمانو بهم میدوخت داره راحت میگه تموم میگه به درد هم نمیخوری ...

اخه حتما یه کاری کردی طرف رو به این نقطه رسوندی .اونم حتما یه اشتباهاتی داشته که باعث این اتفاق شده خودتونو درست کنید ولی بعد یکمی زمان که بهش دادی

خب خب یه لحظه واستا .خودتو هم دیگه کوچیک نکن این یکی واقعا با زمان حل میشه .فقط به خودت و اون زمان ب ...

نمیتونم 

واقعا خوومو خرد کردم جلشون 

گفتم تو رو خدا حداقل ۲ هفته دیگه تموم کنیم الان نه 

فکر کن من اینو گفتم منی که التماسمو کرد تا قبول کردم بیاد خاستگاری التماس هااااااا