2777
2789
عنوان

سایت جنگل

672 بازدید | 19 پست

بچها کسی تاحالا از سایت جنگل کتاب سفارش داده؟سایت مطمئنیه؟

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی معتبره 

مخصوص کتب زبان 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
فک کردم نی نی سایتو میگی😐

نه اینجا ک سایت خااااااارشوهر و جاریه😂😂😂

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
سایتشو نمیدونم ولی اگه همون جنگلی باشه که من میشناسم،خود کتاب فرئشیش خیلی معتبر و معروفه...

منم نمیدونم سایت کتابفروشیشه یا نه

ولی بله کتابفروشیش هم خیلی عالیه

من فکر کردم نی نی سایتو میگی خخخ

😂😂😂😂😂نه خواهر

فک کردم نی نی سایتو میگی😐

منم فک کردم چون از صبح تو سایت گیس و گیس کشی هست منظورش سایت که تبدیل به جنگل شده.

🙄🙄🙄🙄😁😁😁

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚
خیلی معتبره  مخصوص کتب زبان

مرسی عزیزمم😍

بله سایت معتبریه

ممنون عزیزم😘

کتاب فروشیش که خیلی معتبره،من همه ی کتاب های دانشگامو از اونجا میخریدم 

منم کتاب کنکورامو ازش خریدم

اما نمیدونم که سایت همون کتابفروشی هستش یانه