سایت خصوصیه صاحاب داره، صاحابش هم ما نیستیم. صاحابش هر جور خودش مصلحت ببینه ادارَش می کنه. اموال عمومی نیست که. ما اگه از چیزی ناراحتیم می تونیم پیشنهاد بدیم، نه بیشتر.
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سایت صاحاب داره ولی ما نمیتونیم تو این سایت اسلامی دو کلمه مثل ادم حرف بزنیم...... کی دقیقا مقصره؟؟ ...
کسی مقصر نیست. صاحاب سایت به فکر نگه داشتن سایتشه که حق هم داره.
درامد سایتم از ما کاربراس.... من به عنوان یه کاربر فعال تو این سایت از اینجا راضی نیستم و قطعا درام ...
نظر شما محترم، ولی از دید من خودمحورانه است. سایت امکانات رایگان در اختیار شما قرار میده در ازاش ازتون میخواد کاری نکنید که به خطر بیفته.
مگه شما برا ثبت نام و تاپیک زدن و پست گذاشتن پول میدی؟ O_o