2777
2789

ما که جنگ نشده هم هیچ خبری نیس چ برسه جنگ بشه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرباز کشته شده    

جنگه دیگه عزیزم یا زنده میمونی یا کشته میشه یا نقص عضو و در بدترین حالت مفقودالاثر داستان زندگی سربازای خودمون ازاینم بدتره ،باز اینا یه پول کلفتی میگرن سربازای خودمون که بنده های خدا هیچی

منم والا من تا شیش ماه بعد پنج سال از ازدواج رومون نمیشه هنموز اسم بچه بیاریم اونوقت اینا جنسیتشم مع ...

الهی.... اینا اسم رحمم میارن ... 😂😂

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
بخدا راس میگم هنوز که هنوزه اسم بچه جلو جمع بیاد دوتامون سرخ میشیم تو خلوتم به زور خجالت حرف میزنیم

الهی ن دیگه حداقل تو جو دونفرتون راحت باشید . دیگه زن و شوهر ینفرحساب میشن باید خیلی راحت باشین باهمدیگه 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤