2777
2789

من صبونه یدونه نیمرو با70گرم نون لواش میان وعده سیب

نهار 150 گرم سیب زمینی ابپز له شده با گریه گیاهی یه کاسه سالاد با ماست و 3کف دست نون لواش خوردم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اینا چندتا شد؟من صبحونه ۳ تا کف دست نون سنگک با یکم پنیر و حلورده خوردم.ناهار نخوردم.الان ۵ تا دونه بادام و سه تا دونه بادام هندی خوردم.نصف پرتقال.شامم دمپختک و ترشی میخورم.شده ۱۳۰۰ تا

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
خوب اینا چندتا شد؟من صبحونه ۳ تا کف دست نون سنگک با یکم پنیر و حلورده خوردم.ناهار نخوردم.الان ۵ تا د ...

اینا شد658 کالری

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

نرم افزار تنژیم رو نصب کن 

کالری همه مواد غذایی رو برحسب تعداد،لیوان ،پیمانه و.گرم  داره 

میتونی وزن ایده آلت رو بدی براساس اون بهت کالری میده ،که مثلا صبحانه چندتا ،میان وعده ،ناهار و...چندتا بخوری 

حتی اگه ورزشم بکنی اونم محاسبه میکنه 

خیلی باحاله 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

گریه گیاهی نخوردم،خوشمزه س؟🙄

خوبه بد نیس برای سیب زمینی ابپز من استفاده میکنم بیشتر