2777
2789

سلام خانوما من به دلایل شخصی میخام یه کاری بکنم برای خودم و زندگیم...

میخام یه کاری کنم دستم تو جیب خودم باشه.نه هنری دارم نه سرمایه ای...

هیچی بلد نیستم هیچ پشتوانه ای ندارم 

تنها موجودیم حدود سیصد هزارتومنه که باهاش هیچ کاری نمیشه کرد 

توروخدا بهم بگید با این پول کم چیکار کنم.

خیلی شرایطم سخته

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

هرچی از زیر منت مرد جماعت بیای بیرون بهههتره

نقطه کوبی بلدی؟

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم خیییلی با این پول شرایطت سخته . چون اول باید بری هنزی یاد بگیری که هزینه داره. تحصیلاتتون چیه؟

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا با کاربری قدیمیم دیگه نتونستم وارد بشم. ترکیدم

به نظرم یه هنری یاد بگیر لااقل

مثلا گلدوزی مدرن سرچ کن راحت و قشنگه

یا ویترای

یا مثلا قوتی های مربیا و بطری های شیشه ای رو با رنگای اکرولیک رنگ کنی خوشگل موشگل کنی بفروشی

من تو یه مغازه ی لوکس لوازم خونه دیدم با قیمتای گرووووون

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

ترشی درست کن با پولی ک الان دستته موادتو بخر ، عروسک روسی درست کن الگو و ساختش تو نت هست، دستپخت خوبی داری غذا درست کن تو ظرفای یکبارمصرف بفروش، سبزی بخر بشور خورد کن و بسته بندی کن بفروش، شیرینی کیک . . . 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

برو رنگ کردن یاد بگیر یا بند اندازی ارایشگاه خیلی سود داره منم تقریبا همینقد پول دارم یه ارایشگاه اف زده 500میگیره بیسیک همه رشته های ارایشگری رو یاد میده قسطی هم قبول میکنه میخوام برم یاد بگیرن

یه خانم مسنی هست خونه مادرشوهرم اینا میاد

میره از بازار جنس میگیره لباس و جوراب و اینا میاره خونه هایی که می شناسه برای فروش

من و جاری هامم ازش خرید می کنم جنس خوب میاره و با سود مناسب می فروشه

کدوم حل زندگی میکنی.؟محله هاس سنتی و قدیمی از اینجورکارها برای خانمها زیاده

یا فروش مواد غذایی نیمه آماده مثل سبزی و کدو باددمجون پیاز داغ....

و خدا برای من کافیست.....
هرچی از زیر منت مرد جماعت بیای بیرون بهههتره نقطه کوبی بلدی؟

هیچی هیچی بلد نیستم.هر کاری ام بخام یاد بگیرم هزینه‌ش زیاده

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
یه خانم مسنی هست خونه مادرشوهرم اینا میاد میره از بازار جنس میگیره لباس و جوراب و اینا میاره خونه ه ...

شرایط انجام هیچ کدومو ندارم.کسیو نمیشناسم که بخام چیزی بفروشم.برا کارای خونگی ام بچم کوچیکه نمیزاره