2777
2789

متوسط عیبی نداره عزیزم دومی رو هم بدی خیالت راحت میشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان تی چند بود عزیزم؟

بله اگه نذر کردی باید بذاری 

فقط یه مورد نذری که بدون اجازه پدر بچه باشه فک کنم حساب نیس

باید هردو میگفتین 

ولی ما خودمون نذرکردیم محمد داشته باشه ومیذاریم محمدرضا 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
بله اگه نذر کردی باید بذاری  فقط یه مورد نذری که بدون اجازه پدر بچه باشه فک کنم حساب نیس باید ...

بله عزیزم از خانمی سوال کردم گفت نذر باطله چون پدر اصلا از نذر خبر نداشته و راضی نیست

بعدم گفت نذر کردن آداب داره الکی نیست که بگی من نذر میکنم فلان اتفاق بیوفته فلان کارو انجام بدم ،باید ادابش رعایت بشه
ولی وقتی به دنیا اومد تو گوشش اذان ک گفتیم اسم مهدیار میگیم تا ده روزم خودم مهدیار صداش میزنم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
بله عزیزم از خانمی سوال کردم گفت نذر باطله چون پدر اصلا از نذر خبر نداشته و راضی نیست بعدم گفت نذر ...

ان شاءالله قدمش خیر باشه 

ولی من بجات باشم نظر شوهرمم هدایت میکنم رو همین مهدیار 

چون ما هم پرسیدیم که اگه علیرضا بذاریم چی گفتن هیچ ایرادی نداره ولی دلم رضا نداد گفتم وقتی گفتیم محمد همین محمدرضابذاریم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩