2777
2789
عنوان

درد و دل دارم چه کارکنم

218 بازدید | 18 پست

خانوادم دوس ندارن درد و دلمو بشنون

به غریبه هام اعتماد ندارم

پس چی کنم؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی....خانوادت چرا گوش نمیدن؟

من هر وقت درد دلم زیاده با خدا حرف میزنم چون میدونم میشنوه میدونم درکم میکنه میدونم همه کار دستشه ... 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
الهی....خانوادت چرا گوش نمیدن؟ من هر وقت درد دام زیاده با خدا حرف میزنم چون میدونم میشنوه میدونم در ...

چون خودشون مقصرند

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ھمین جا بگو خودتو خالی کن۔۔نرو پیشہ دوستایہ نامرد😬

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
ببین بنظرم بامشاور حرف بزن خیلی کمکت میکنه

تا سر برج نمی تونم برم😁

خب با یه دوست حرف بزن 

دیگه دوستی واسم نمونده

کلا درد دل با شخص درجه یک زندگی و بهترین دوستتون اشتباهه محضه. چون همش دارین نقطه ضعف بهشون نشون میدید و اینجوری نقطه قوتتون رو ازتون سلب میکنن.

سکوت رو تمرین کنین. شمع روشن کنین. عود روشن کنین

بخودتون ارامش بدید..گاهی گریه کنین. سبک میشید مشاورم بد نیس. ولی اغلبشون کتابی و خط کشی شده حرف میزنن ک حوصله سر بر میشن

شهر بازی برید تخلیه انرژی منفی بشید. یه کم زندگی کنین خلاصه

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
دیگه دوستی واسم نمونده

نمیشه که دوستی نداشته باشی خب بنظرم درد دلهاتو روی کاغذ بنویس.ببین من آقا هستم و شرایط و احساسات شما خانومارو نمیدونم چجوریه.اما واسه کسی مث تو بنظرم همه دردو دلات رو روی کاغذ بنویس.شاید مسخره کنی اما همینکه از فکرت میاد روی کاغذ احساس سبکی میکنی.امتحان کن حتما جواب میده