2777
2789
عنوان

دوستان به نظرتون من چیکارکنم

132 بازدید | 20 پست

رفتم متخصص جراح معاینه شدم نامه نوشته واسه دکترم وتونامه نوشته نیازصد درصد به سزارین داره ولی دکترم قبول نمیکنه و میگه جزو موارد سزارین نیست.چیکارکنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصی هزینه نمیگیرن مگه؟

چرا میگیرن

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
خب عزیزم من که مشکل دارم نمیتونم طبیعی زایمان کنم مگه بیمارستان دولتی نباید قبول کنه؟اخه پول خصوصی ز ...

خب عزیزم مشکل داری برو پیش دکتر متخصص برات نامه بنویسه ک باید حتما سزارین بشی

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
خب عزیزم مشکل داری برو پیش دکتر متخصص برات نامه بنویسه ک باید حتما سزارین بشی

عزیزم جراح عمومی نامه داده ونوشته نیاز صددرصد به سزارین ولی دکتر زنانم قبول نمیکنه نامه رو.بیمارستان دولتی هم رفتم میگه ن طبیعی باید بدنیا بیاری

عزیزم جراح عمومی نامه داده ونوشته نیاز صددرصد به سزارین ولی دکتر زنانم قبول نمیکنه نامه رو.بیمارستان ...

تو برو یه دکتر زنان زایمان دیگه ک فوق تخصص داشته باشه بعد بهش بگو وضعیتتو بعدم بگو برات نامه بنویسه نامه جراح هم ک نوشته رو نشونش بده بعد دوتا نامه رو ببر بینارستان بگو دکتر زنان نامه دادن ک باید سزارین بشم

تو برو یه دکتر زنان زایمان دیگه ک فوق تخصص داشته باشه بعد بهش بگو وضعیتتو بعدم بگو برات نامه بنویسه ...

مرسی که جوابمومیدی😘رفتم پیش یکی دیگه گفت چون از اول تحت نظر من نبودی سزارینت نمیکنم نامه ایی که جراح نوشته واسه دکتر خودم نوشته‌.بخدا اینقد میترسم بعد از زایمان طبیعی دوباره مجبورم برم اتاق عمل عمل کنم خودمو.

مرسی که جوابمومیدی😘رفتم پیش یکی دیگه گفت چون از اول تحت نظر من نبودی سزارینت نمیکنم نامه ایی که جرا ...

وا ینی چی ک سزارین نمیکنن برو باز یه دکتر دیگه کامل بهش توضیح بده

مرسی که جوابمومیدی😘رفتم پیش یکی دیگه گفت چون از اول تحت نظر من نبودی سزارینت نمیکنم نامه ایی که جرا ...

یا برو پیش دکتر خودت بگو خانوم دکتر اگه چیزیم بشه شما باید پاسخگو باشید چون من نامه دارم و قطعا تگه چیزیم بشه بعدش شکایت میکنم ازتون