2777
2789
عنوان

لطفا بهم بگید قورمه سبزی چطوری پخته میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 66 پست

حالا اگه تاپیک خیانت و مسائل جنسی بود.همه کارشناس میشدن‌.هیچکس هم مسخره نمیکرد.ادعای روشنفکری هم میشد

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

پیاز نگینی کن گوشت خورشتی بریز توش تفت بده بعدش نمک و فلفل یه کم زردچوبه بزن با نوک قاشق خیلی خیلی کم رب بزن تفت بده بعدش سبزی قرمه رو بریر توش و لوبیای قرمزی که از قبل خیس کردی رو بریز یه کم اب بریز بذار بپزه هرچی بیشتر رو گاز بمونه جابیوفته خوشمزه تر میشه نیم ساعت اخر هم مغز لیموعمانی بریز توش بذار بجوشه من قلم یا دنبه هم بریر خیلی خوشمزه میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شوخی گذشته طرز تهیه شو میخوای ؟ یا راز خوشمزگیشو ؟

تازه عروسم.زیاد خورشت بلد نیستم بپزم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
حالا اگه تاپیک خیانت و مسائل جنسی بود.همه کارشناس میشدن‌.هیچکس هم مسخره نمیکرد.ادعای روشنفکری هم میش ...

گفتم عزیزم نرم افزار سرآشپز پاپیون رو از بازار بگیر قشنگ توضیح داده

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
وا.من ک نگفتم روی چی.گفتم طرزپختش.

شمامثلاامشب لوبیاهات رابذارخیس بخوره 2بارابش راعوص کن 

سبزیم بخربعداول لوبیاهات رابذارتوزودپزکه پخته بشه اگه ازشب خیس بخوره نیم ساعت کافیه 

گفتم عزیزم نرم افزار سرآشپز پاپیون رو از بازار بگیر قشنگ توضیح داده

باش عزیزم.مرسی

پیاز نگینی کن گوشت خورشتی بریز توش تفت بده بعدش نمک و فلفل یه کم زردچوبه بزن با نوک قاشق خیلی خیلی ک ...

فلفل میگن اخر سراضافه کنیم.چون ممکنه گوشت نپزه اگه همون اول فلفل بریزیم

من به روشی که گفتم میپزم خیلی خوب میشه فقط رازش اینه که زیاد روگاز بمونه چابیوفته مثلا برای ناهار من نه تا ده تو زود پز میریزم بعدش درش رو باز میکنم تا دومیذارم روگاز زیرش روکم میکنم جابیوفته

ب خدا جدی گفتم

راز اصلیش اینه ک خییییلی رو گاز بمونه

وگرنه

بقیش ک کار نداره گوشت و پیازو سرخ کن

سبزیو جدا سرخ کن

لوبیارو جدا بپر

همه رو بریز رو سر هم بزااااار تااااااا جا بیوفته

تمام

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
ما قورمه هامون متفاوت میپزیم فک نکنم به دردتون بخوره برا شما آب خورش جدا از سبزیه برا ما غلیظه

ن ما ک جنوبی هستیم.اغلب غلیظه

ای جوون مبارک باشه عروسیت

ما با لوبیا چیتی میپزیم و رب میزنیم غلیظ میشه شاید شما دوست نداشته باشین لیمو عمانی و رب انار هم میزنیم واسه طعم و رنگش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من نمک رو شنیدم نه فلفل ولی من درکل همه چی رو میریزم که طعم بگیره میریرم تو زودپز

اها.باش عزیزم