2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخور پونه و بابونه بدید از دهن نفس بکش با یه چیز سرشو بپوشونه و با همون پتو که روشه بخوابه که عرق بدنش خشک بشه.گل پنیرک برا سرفه خوبه.پونه هم 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اناروبجوشون روشعله پخش کن ۲۰ دقیقه بعد بده بخوره سه شب موقع خواب بعدش چیزی نخوره ،عااااااالیه

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 
اناروبجوشون روشعله پخش کن ۲۰ دقیقه بعد بده بخوره سه شب موقع خواب بعدش چیزی نخوره ،عااااااالیه

یعنی انار و دونه کنم بدون این ک آب اضافه کنم با شعله ی کم بذارم بجوشه درسته ؟

اویشن با شیر بجوشون بعد صاف کن بده بخوره و عسل طبیعی و اب لیمو طبیعی و گل هایی ک خاصیت درمانی دارن از عطاری بگیر بجوشون بده بخوره اب پرتقال لیمو شبرین زیاد زیاااااد باید بخوره هر روزم سوپ بده بهش قول میدم انشالله خوب شه شوهر منم اینجوری شده بود همین کارا رو کردم خوب شد ب لطف خدا

😆
یعنی انار و دونه کنم بدون این ک آب اضافه کنم با شعله ی کم بذارم بجوشه درسته ؟

ن عزیزم ببخشید درست توضیح ندادم ،اناردرسته رو،اناری ک ترک وشکستگی نداشته باشه رو بزارروشعله پخش کن بعد هرچنددقیقه یکبار بچرخون ک همه ی جاهاش مثل هم بجوشه وپوستش سیاه شه بعد ۲۰ دقیقه بزاریه کوچولوخنک شد پوست بکن ودونه هاشو آبشو پره های سفید داخلشو بدید بخوره ،ولی بعدش چیزی نخوره وبخوابه تاصبح

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد....