2777
2789

من گفتم با اجازه پدرومادرمو بزرگترا بلهههه شوهرمم طفلی نمیدونست باید بله بگه عاقدخطبشو گفت توهم بگو دیگه اونم هول هولکی گفت بله😂😂😍😍

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااجازه بزرگترا بله ولی همسرم بله اش طولانی تر بود گفت با اجازه مامان و بابام و بزرگترای جمع بله😄😄 ...

خخخخ مرد اصلا اجازه لازم نداره که 

من داداشم خیلی پروه گفت با کمال میل بله

وخدایی که بشدت کافیست
خخخخ مرد اصلا اجازه لازم نداره که  من داداشم خیلی پروه گفت با کمال میل بله

😄😄😄😄نه شوهر من جمله اش طولانی بود بعضیاش یادم نیس  

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

به نام الله ،با یاد مولا علی ،.....بقیه اش ساکت شدم گریه کردم دختر عمه ام یواش گفت بله  

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا