2777
2789

لباسامو خیلی تمیز نگهمیدارم

البته خودم اینو دوست ندارم چون باعث میشه لباس جدید نخرم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیریتم تو زندگی و شوهرداری و خرج و مخارج میگن خیلی خوبه.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
لباسامو خیلی تمیز نگهمیدارم البته خودم اینو دوست ندارم چون باعث میشه لباس جدید نخرم

وای منم....اصلا خراب نمیشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
لباسامو خیلی تمیز نگهمیدارم البته خودم اینو دوست ندارم چون باعث میشه لباس جدید نخرم

مث من 

مثلا پالتوم مال سال ۸۷هس 

هر سال میپرسن تازه خریدی😏

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
وای منم....اصلا خراب نمیشن

واسه منم همینطوره دیگه خیلیاشو میبخشم که فقط بره از خونه ام نمیدونم چرا همینجور نویه نو هست یکبار مانتو دوسه سال پیشمو پوشیدم بهم گفتن مبارک باشه مانتوت گفتم قدیمیه کلا همه میگن لباسامو خیلی نو نگهمیدارم

توام ببخش بره بجاش چیزای جدید بگیر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مث من  مثلا پالتوم مال سال ۸۷هس  هر سال میپرسن تازه خریدی😏

😐😐😐😁بمنم میگن هم خوبه هم بد

واسه منم همینطوره دیگه خیلیاشو میبخشم که فقط بره از خونه ام نمیدونم چرا همینجور نویه نو هست یکبار ما ...

اونوقت باید بندازمشون دور 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که