2777
2789

خانوما جایی که من زندگی میکنم یه شهره کوچیکه امروز رفتم داروخونه دخترم اصلا حال نداش تب کرده بود قطره ی استامینفن گرفتم بردم خونه باز کردم قطره خیلی غلیظ بود و تاالان بالای کخ دخترم شونزده ماهشه بالای ده تا استا خریدم اما هیچکدوم اینطوری نبودن.هم خیلی سفت بود هم فوق العاذه تلخ اصلا قابله خوردن نبود بردم داروخانه بهشون گفتم تاریخشم یازدهه دوهزارو بیست بود فوق العاده بد برخورد کردن و گفتن تاریخ داره و فاسد نیس.خیلی فکرم مشغوله چون یبارم شیرخشکی ک دوماه تاریخ داش اما کاملا فاسد بود قالبم کردن. بنظرتون کجا میتونم پیگیری کنم؟بهم گفتن زنگ بزن شرکتش بما ربطی نداره اما بنظرم داروهارو جایی نگه میدارن ک فاسد میشع

انقدر ارزو کنمت بلکه آرزو...از شرم ناتوانیه خود جان به سر شود💔💔💔

بهشون گفتم مزه کنید فاسده قابل خوردن نیس اما مزه نکرد دکتره.داستانه شیرخشک ماله چندماه پیش بود و مطمعنم فاسد بود اما قطره رو یکمی شگ دارم چون گفت شرکتش فرق میکنه ولی اصلا همچین قطره ای من نخورده بودم تاحالا.خیلی اعصابم خورده

نمیدونم

خیلی از دارو ها رو تاریخشون رو عوض میکنن

ولی فکر نکنم توی داروخونه این اتفاق بیوفته چون نظارت روشه

شاید شرکت داروسازش با بقیه استا ها فرق داشته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تماس بگیر ۱۵۸۰....

حتما فاکتوری چیزی دارینگه دار 

یا اتحادیه اصناف قسمت بازرسی تشریف ببرید ....حتما اعلام کنید 

یا 

قسمت بازرسی بهداشت در تعذیرات حکومتی تشریف ببرید  

در صورتی که تماس بگیرید بهترین کار رو کردید....جلوی اینطور مواد رو خودمردم بایدبگیرن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

تصور نکنید چون داروخانه هست نظارت روشون هست و فلان 

اتفاقا کمترین نظارت رو دارن ...تا زمانی که مردم شکایت کنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم تماس بگیر ۱۵۸۰.... حتما فاکتوری چیزی دارینگه دار  یا اتحادیه اصناف قسمت بازرسی تشریف بب ...

عزیزم شماره ای ک گفتی برای کجاس واقعا اعصابم ریخته بهم مرسی ک راهنمایی کردی.چون اینجا محیط خیلی کوچیکه خیلی ها کم سواد و بی سواد هستن اصلا تاریخ رو نگاه نمیکنن و واقعا داروخونه ی شهرمون اصلا براشون مهم نیس.من شیرخشک فاسد رو دادم دخترم دیدم عق میزد و حالش بد شد سریع مزه کردم افتضاخ بودبااینکه دوماه تاریخ داش.امروزم اینطوری شد دلم بحاله مردمی میسوزه ک میدونم اصلا سردرنمیارن و میان میخرن میدن بچه هاشون

نمیدونم خیلی از دارو ها رو تاریخشون رو عوض میکنن ولی فکر نکنم توی داروخونه این اتفاق بیوفته چون نظ ...

عزیزم من شرکت های مختلف گرفتم ولی یجورایی مطمعنم فاسده اصلا ب هیچ وجه قابله خوردن نیس.فقط نمیدونم چطور ثابت کنم ک فاسده میخام پیگیری کنم چون خودم حسابی حواسم جمعه هرچیزی رو قبله اینکه ب دخترم بدم چک میکنم ولی خیلیا هستن اینجا ک اصلا دارو رو چک نمیکنم ن تاریخش نه مزش و میدن مثلا نوزاد.برا خودمم پیش اومده مثال زدم بالا

عزیزم شماره ای ک گفتی برای کجاس واقعا اعصابم ریخته بهم مرسی ک راهنمایی کردی.چون اینجا محیط خیلی کوچی ...

شما تماس بگیر ...خودشون حتما بررسی میکنن

۱۲۴  هم تعذیرات زنگ بزن بگو ...

شما تماس بگیر ...خودشون حتما بررسی میکنن ۱۲۴  هم تعذیرات زنگ بزن بگو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم