2777
2789

ببخشید شمام وقتی نی نیتون تکون میده ادرارتون میگیره هرازگاهی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید شمام وقتی نی نیتون تکون میده ادرارتون میگیره هرازگاهی؟

من بله از وقتی وارد ماه ۹ شدم همه اش تو دسشوییم 😕😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
به شما چند بهمن وقت داده ؟ اخرین پریودت کی بوده ؟ تقریبا باهمیم فکرکنم 

من ۱۵ اردیبهشت بود،بهم ۷بهمن گفته

شماچی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

من 39 و 4 روز سزارین کردم 5 دی ماه الان حس افسردگی دارم و شوهرم برا کارش رفته تهران تنهام برام دعا کنید و صلوات بفرستید برا آرامش دلم و انتقالی کار شوهرم

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
من بله از وقتی وارد ماه ۹ شدم همه اش تو دسشوییم 😕😕

وای آره الان بدترم شده،وول میخوره و بدنشو کش میده من میترسم میگم کیسه رو پاره نکنه