2777
2789
عنوان

سوزش جای جیش دختر 4 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 47 پست
اصن صابون نزنید خودش باعث عفونته

ببخشید یعنی خودمون هم همینطور؟

پس با چی بشوریم؟

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ادم بزرگام نباید صابون بزنن  اب خالی کافیه

من اصلا نمیدونستم 😔 ژل شستشوی روزانه چی؟

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
جدیدن هر روز میگه  پماد میزنم براش  گریه هم میکنه میبرمش نصف شب دکتر ولی تشخیص درست نمید ...

عزیزم واژنشو چک نکرده دکتر ؟ گاهی اوقات دخترا چسبندگی دارن!

چجوری یعنی؟ سنگ باعث سوزش میشه

خوب دفع سنگ سوزش داره ، من گاهی که میگه سوزش دارم ادرارشو چک میکنم اما سنگ ندیدم

عزیزم واژنشو چک نکرده دکتر ؟ گاهی اوقات دخترا چسبندگی دارن!

والا جالبه تا الان سه تا دکتر بردم اصلن نگاه نکردن واژنشو

ولی چسبندگی نداره پارسال مشکلی نداشت

والا جالبه تا الان سه تا دکتر بردم اصلن نگاه نکردن واژنشو ولی چسبندگی نداره پارسال مشکلی نداشت

آخه دختر جاریم چسبندگی داشت

نه ببینید واژنش قرمز میشه بعد موقع ادرار مشکلی نداره بعدش اذیته

خوب پس اون بخاطر سنگ نیست ، دختر منم همینطوره بعد از ادرار سوزش داره

دختر منم ۴ سالشه اما خودم میشورمش ،دختر شما میتونه خودشو بشوره؟