بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب ما فقط با همجنسای خودمون همصحبت میشیم و حرفاشونو میشنویم.. هیچوقت با یه مرد حرف نزدیم که بخوایم از مشکلاتی که تو زندگی مشترکش داره خبر داشته باشیم... کلا عادت ندارم یه طرفه به قاضی برم.
مشکلات همیشه وجود داره خود من هشت سال عذابهای بدی کشیدم و اما مردونه جم کردم زندگیمو جوری که الان کسی باورش نمیشه و وقتی میشنوه که دارم زندگی میکنم شاخ درمیاره.
منم همیشه گفتم زندگی آدم نتیجه تصمیمات خودشه اما گاهی خانواده و سطح فرهنگیشون در سن کم موجب تصمیمات ...
حالا اینجا یسری مسائل رو باز نمیکنم اما منم۱۴سالگی بخاطر نامادری ازدواج کردم.بابامم نذاشت درس بخونم.ازدواج کردم دیپلم گرفتم.شوهرمم مشکل زیاد داشت.اما در نتیجه الان جای خوبی واستادم و دیگه گذشته رو فراموش کردم.
بعصی زنها و مردها مرض دارن درسته مثلا مردی که متاهله یا زنی که متاهله نباید تن به خواسته یه ادم هرزه بده ولی من میگم بعضی زنا و مردها بخوای نخوای بزور خودشونو وارد زندکی یه متاهل میکنن تعجبم از اینه میدونه طرف متاهله چرا وارد میشه چرا واسه خودش ارزش قایل نیست مثلا دختری با مرد متاهل دوست میشه اخه به این فکر نمیکنه اون مرد به زنش وفا نکرده چطور به من وفا میکنه ادم باید خودشو کوچیک کنه که وارد زندگی متاهلی بشه شاید زنش ببخشه اونو ولی تو به عنوان یه دختر خودت در مقابل وجدان خودت خجالت زده نیستی؟ اون مرد مرد زندگی نیست وقتی به زن و بچش رحم نکنه تو به چه امیدی میای میچسبی بهش؟ چرا بعصی از خانمها واسه هودشون شخصیت قایل نیستن من مرد نیستم بدونم چرا یه مرد متاهل خیانت میکنه ولی زن هستم و حس بدی بهم دست میده وارد زندکی یه متاهل بشم چون واسه خودم ارزش قایلم من عروسک نیستم من نیازجنسی نیستم من ادمم مگه مردا کی هستن من خودمو واسشون کوچیک کنم من میتونم حتی تا اخر عمر تنها باشم ولی تو زندکی یه متاهل وارد نشم اصلا دلم واسه کسی نمیسوزه چون واسه خودم ارزش قائلم و اون مرد متاهل واسم پشیزی ارزش نداره این کارو نمیکنم من وجدان دارم من شخصیت دارم تن فروشی واسه آدمهای بیشخصیته من تن و بدنمو دوست دارم حاضر نیستم خودمو گرفتار کنم به سلامتیم اهمیت میدم بجای اینکه دنبال س ک س و این چیزا باشم ورزش میکنم رژیم میگیرم با خدا دردو دل میکنم باهمسرم صادقم به فکر بچم هستم اینا یعنی مسیولیت پذیری زن ومردی که خیانت میکنن مسیولیت پذیر نیستن مثل حیوون دارن الکی زندگی میکنن هدف ندارن حس هوسشون به احساسات دیگرشون غلبه داره چون عرضه ندارن کار مفید کنن دست به تن فروشی میزنن چون هنری ندارن استعدادی ندارن بخاطر پول بخاطر دودقیقه خوش بودن این کارو میکنن نمیدونن چقدر شخصیت یه ادم با این کار له میشه ادمی که غرور نداشته باشه راحت خودشو میفروشه