2777
2789
عنوان

صداهای ناگهانی شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 4465 بازدید | 38 پست
جالبه تا حالا هر کی پیشم بوده از صدای شکم اینجانب فیض برده فکر کرده من گشنمه. ولی اکثر مواقع گشنم نب ...

منم اصلا گشنم نیست اصلا زمان نداره ک فقط میبینه ی جا ساکته میشه آبرو ببرع، شروع میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر زنجبیل؟ بمن گفته بودن قبلا ولی انگار باید زیاد بخورم یکی ام گفتن خود زنجبیلو بگیرم بعد این به ...

پودرزنجبیلو یکم توابجوش بریز اگه برات تلخ بودنبات هم بنداز 

اینایی که گفتی اره همشون ازسردی 

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.
پودرزنجبیلو یکم توابجوش بریز اگه برات تلخ بودنبات هم بنداز  اینایی که گفتی اره همشون ازسردی&nb ...

باشه حتما امتحان میکنم خیلی ممنون. اگه از سردیه عسل بریزم توش بجا نبات گرمی تر بشه. 😁

منم اصلا گشنم نیست اصلا زمان نداره ک فقط میبینه ی جا ساکته میشه آبرو ببرع، شروع میکنه

=)

من فکر می کنم کلن بعضیا ژنتیکی دستگاه گوارششون حساس تره. اگه غذات خوب نباشه بدتر هم میشه. مثلن من دانشجو بودم غذای خوابگاه و دانشگاه می خوردم بیشتر سر و صدا میکرد. غذاشون آشغاله کافور هم میریزن که طبعش سرده خیلی بدع

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

باشه حتما امتحان میکنم خیلی ممنون. اگه از سردیه عسل بریزم توش بجا نبات گرمی تر بشه. 😁

نه نه عسل نریز😂باع عسلو توچیزمیزای داروگیاهی نریزین نبات خودش گرمی عسلای الان اعتباری نیس بهشون

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.