2777
2789
چه جالب  من احتمالا ۱۳ مرداد باشه

منم ۱۰ مرداذ😍😍😍البته سز ک میشه ۱ مرداد یااخرای تیر 

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا اون طعم خاصی داره همون که گاز میگیری خرررررچ میکنه و مزه ترشش تو دهنت میپیچه ویییییی دهنم اب ...

واااای خدا نکشتت نگوووووو

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

منم اولین بارداریم چیزی روکه ببینم هوس میکنم بخورم دیروز تو ی تاپیک عکس گوجه سبز گذاشته بودن انقد دلم خواست که نگو الانم توت فرنگی دیدم دلم خواست من کلا هرچیزی رو ببینم دلم میخواد بخورم😂😂😂😂😂

نه بابا اون طعم خاصی داره همون که گاز میگیری خرررررچ میکنه و مزه ترشش تو دهنت میپیچه ویییییی دهنم اب ...

ای کوفت نگیری چ با آب و تابم میگه منم دلم خواست😕😕

میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻
منم ۱۰ مرداذ😍😍😍البته سز ک میشه ۱ مرداد یااخرای تیر 

پس هفته دیگ هرسه تایی مون میریم غربالگری تقریبا جنسیت نی نی مون مشخص میشه من که خیلیییی ذوق دارم واس جنسیتش😍😍

پس هفته دیگ هرسه تایی مون میریم غربالگری تقریبا جنسیت نی نی مون مشخص میشه من که خیلیییی ذوق دارم واس ...

ن من گذاشتم ۱ بهمن برم 

ولی جنسیتش اصلا مهم نیس برام 

فقط دوس دارم بهم بگه سالمه 😍🤲هم غربال  اولی هم دومی 

خخخخخ نمیدونی دلم خونِ واس گوجه سبز🤤🤤🤤

وای نمیدونی ک 

منم دقیقا گوجه سبزو شلیل و هلو و این میوه هارو هوس کردم ولی گوجه سبز خیییلی دیگ 

منم اولین بارداریم چیزی روکه ببینم هوس میکنم بخورم دیروز تو ی تاپیک عکس گوجه سبز گذاشته بودن انقد دل ...

توت فرنگی که هرموقع بخوای هس بازار ولی اون گوجه سبز🤤