2777
2789
خدا خیرت بده پرولوتون که سخت پیدا میشه بازم داری بده به اونایی که گیر نیوردن

عزيزم من استراحت مطلق بودم و خودم استفاده ميكردم 

متاسفانه زايمان زودرس داشتم تو ٣٤هفته و همين چند تارو  دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برنامه نی  نی پلاس رو داری  برو اونجا بگو تو گروه سرکلاژیها اونجا حتما کسی هست که بخواد 

من خودم در به در دنبالش بود سه هفته پیش 

اخرشم فمولایف گیر اوردم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بعد مگه هنوز شیاف سکلوژست گیر میاد تو شهر ما که از ماه پنجم دیگه من گیر نیوردم ایرانی خریدم 

منم به سختي گير آوردم اين بسته ي آخرو

ولي خب قسمت نشد استفاده كنم

عزیزم آمپولها رو دونه چند ؟

بعد میتونی پست کنی

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

منم باید ۵ تا دیگه بزنم ولی متاسفانه پیدا نمیشه 

دوتا زدم این هفته پیدا نکردم 

دیروز باید میزدم

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن