2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پلی کیستیکم...همش ۴۰ روز یکبار پریود میشدم..بعد از قرص اورژانسی الان ۵ ساله هر ۱۴ روز یکبار پریود میشم..یعنی کلا همش پریودم..هر متخصصی تم که رفتم گفتن هیچ راهی نداره جز قرص های ضد بارداری مثل ال دی...مجبور شدم هر ماه ال دی بخورم تا کنترل شه وضعیتم..خاک تو سرشون با اون داروهاشون..معلوم نیست چه دوز خطرناکی داره که بدن و اینطوری داغون میکنه...الان که باردارم ولی در کل هیچ وقت دیگه درمان نشدم

چقدر سخت است زن بودن
میگی چرا؟؟؟ من ۱۳ روز اینجوری بودم اهمیت ندادم هی گفتم هیچی نیست فردا میرم دکتر فهمیدم باردارم اون ...

عه وا من برم دکتر ینی احتمال داره بارداربوده باشم خاک به سرم

من پلی کیستیکم...همش ۴۰ روز یکبار پریود میشدم..بعد از قرص اورژانسی الان ۵ ساله هر ۱۴ روز یکبار پریود ...

من بجات باشم همش باردار میشم چون اعصابم نمیش

کشه همش پری باشم🙈🙈

من خاک برسر دوباره آژانسی خوردم فک کنم هورمونام داغون شده

آره این داروهای اشغال چینیشون معلوم نیست چقدر غیر استاندارده که کل بدنو به صورت دائم تخریب میکنه

چقدر سخت است زن بودن