2777
2789
یه پاکت شیر گذاشته برا فروش

سوتیش چیع

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوار شهر ما که متاسفانه یه مزاحم بد داره از زن ها تنخور لباس میگیره من با دوسه تا خط اگهی گذاشتم به هر سه ش پیام داد که تنخور لباستونو بدین لباس تاپی اینا هرچی داری خریدارم فقط تنخور بدین ببینم چ جوریه منم دیدم پیله کرده تنخور بده بلاکش کردم به خواهرم دوستم پیام داده کسافت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه آگهی هم بود نوشته بود یک جفت جوراب پارازین دست دوم....

بعد عکسش جوری بود که خانومه موهای بلوندش هم تو عکس مشخص بود. عکسم از پاهاش گذاشته بود.

اصن یه وضی

یه پاکت شیر گذاشته برا فروش

واااااای 😂😂😂😂😂

آموختم که خداعشق است و عشق تنها  خداست، آموختم که وقتی ناامید میشوم، خدابا تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد تا دوباره به رحمتش امیدوار شوم؛ آموختم اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترینش را در نظر گرفته است. خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...                                                   یارا در آن سوی پل تنهایی تنها تورا دارم💖 ای محرم اسرار برایت بارها گریستم و تو شادی را با قاصدک ها برایم فرستادی💖  " آرزو کردم " و تو نیازم را برآورده کردی 💖   خدایا ای الرحمن الراحمین، ای معبود، ای هستی بخش، ای آگاه به اسرار قلوب...تو خود واقفی بر اعمال و رفتارو کردارو نیات ما...تو خود میدانی در دلهای ما چه میگذرد ( که آلوده به هوس شده یا غرق در حسی پاک و بی آلایش از جنس خودت ) ای معبود من، ای پناه بخش قلب های بی پناه...می سپارم به خودت آنچه را که برآن واقفی و آگاهی مطلق داری...پناه قلب بی پناه بی آلایشم باش...         
آخه شیر ؟! اونم یه پاکت؟! والا واسه من که عجیب بود

عجیب اره. اما سوتی نیس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه بارم دیدم یکی تلوزیون گذاشته بود برا فروش. تو صفحه تلوزیون یه خانومی با شورت افتاده بود.بدبخت داشته از یخچال یه چیزی برمیداشته عکس گرفتن اونم افتاده بود😂😁

یکی بود یه قابلمه کوچیک روحی (یا روی 😩آخرش نفهمیدیم کدوم درسته) گذاشته بود 2 دوتومن داخلشم کثیف و نشسته بعد نوشته بود مال یه دانشجو بوده اشانتیونم داره یه قاشق که فقط کمی دهنیه 😐😐😐😐 نمردیم و معنیه ناظر آگهی و سایت رو هم فهمیدیم اینارو رو چه حسابی تایید میکنن واقعا 😒

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
جدی؟!!😂😂😂😂😂

آره این واسه دو سه سال پیشه 😃😂😂😂

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

سوتی ندیدم 

ولی یه بار یکی بهم پیام داد که لباس دست دوم نشسته رو  با قیمت خییییلی بالا ازت خریدارم 

یکی از بچه های همینجا بم گفت خو لباس زیر پریودیت میدادی بش کیف کنه 😂

یکی دیگه هم بود هی عضر خواهی میکرد میگفت ترو خدا بلاک نکن میتونی باهام صحبت کنی یا نه گفتم نه اونم اصرار میکرد که بام صحبت کن بلاکش کردم با یه شماره دیگه اومد سه خط بد و بیراه نوشت بم گفت من بت گفتم مزاحم نیستم من گفتم اگه گفتی نمیتونم بات صحبت کنم دیگه مزاحمت نمیشدم بلاکم نکن 

بعد همون موقع بلاکم کرد کلا خود درگیری داشت 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین