2777
2789
عنوان

دیسک کمر😭

4086 بازدید | 71 پست

سلام من دیسک کمر دارم پاهام زیاد بشینم بی حس میشه یا زیاد راه برم به کمرم فشار میاد میزنه به رگ پای راست ام خیلی اذیت میشم چیکار کنم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

مثل منی

اول اگه وزنت بالاست کمش کن

دوم برو دکتر

بعدش ام‌ار آی

و بعدش فیزیوتراپی

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا منم قدم۱۷۱ و وزنم‌۷۰

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
مثل منی اول اگه وزنت بالاست کمش کن دوم برو دکتر بعدش ام‌ار آی و بعدش فیزیوتراپی

رفتم زیر نظر دکترم گفت استراحت اما الان بدتر شدم نمیدونم ایندفعه چی تجویز میکنه

منمدوسال پیش اینجورشدم دکتر برام پرگابالین داد سه سب خوردم خیلی بهترشد بعد اونم سیاهدونه رو مرتب صبحا با پنیر میخوردم تا باردارشدم خداروشکر جز اوایل بارداری دیگه درد ندارم

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

دارو هم بهم داد

ولی بعدچندماه باز کمردرد زیاد و پا درد زیاد دارم🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم برو باشگاه ورزش کن به مربی هم بگو مشکل کمردرد  دارید که ورزش مخصوص بهت بده

من نمیتونم راه برم حتی یه خرده راه میرم رگ پام میگیره 

استراحت مطلق بدتر بدنتو خشک میکنه.برو استخر تو اب راه برو اونم نه زیاد هفته ای سه بار هر دفعه 20 دقیقه

منمدوسال پیش اینجورشدم دکتر برام پرگابالین داد سه سب خوردم خیلی بهترشد بعد اونم سیاهدونه رو مرتب صبح ...

خداروشکر انشاالله نی نی تون رو صحیح و سالم به دنیا بیارید .من موندم حامله بشم با این کمردرد چیکار کنم

منم مثل شما میزنه به پای راستم یه مدت ورزش کردم عالی بود.وقتی عضلات ضعیف بشه نمیتونه اسکلت بدن رو نگ ...

خیلی روحیه مو باختم شدید دیسک زده بیرون اعصابم رو خورد میکنه بعضی وقت میشینم گریه میکنم