2777
2789
عنوان

دوست کثیف🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی کجایی بگومن بات دوست شم 😁😂😂😂بخداع منم یکی بود دوستم بس کثیف کاری میکرد اه یادمه یه بار مو توحلقش بود حال نکرد بکشدش بیرون قورت داد 🤢🤢🤢

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

حالمو بهم زدی ... من محاله دسشویی عمومی برم فقط یه بار مجبور شدم اونم با آرنجم شیر آب رو باز و بسته کردم همیشه هم مایع دسشویی کوچیک همراهمه . بهش بگو خیلی کثیفی نمیتونم باهات دوست باشم 

دیگع عزیزم کسی که دستشو نمیشوره حق بده طرف بدش بیاد

ن میگ ده باردستمومیشورم 😐😐😐😐

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐

فقط خوش به حالش که انقد بی خیاله، من انقد دستامو میشورم پوستم تَرَک می‌خوره والا 🥺🥺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
رژ مایع مو چیکار کنم عوصی زدش  یکیشو میتونم بندازم دور ولی یکیشو تازه خریدم

رژو بزن راحت باش، چرخه انتقال بیماری رو نشکن حیفه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت