2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 66 پست

خواهر گلم عزیزدلم کامنتا رو بخون ببین همه گفتن بیشتر فک کن بیست ساله داریم تا بیست ساله!

دوست داشتن مهمه اما بعضیا لیاقتشو ندارن 

این مدت تمرکز کن بیشتر بشناسیش نه بیشتر دوسش داشته باشی بحث یه عمر زندگیه عزیزم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهر گلم عزیزدلم کامنتا رو بخون ببین همه گفتن بیشتر فک کن بیست ساله داریم تا بیست ساله! دوست داشتن ...

به خانوادم گفتن میایم هم خودش هم خانوادش میدونن دوسم داره. براشناخت ی بار رفتیم باهم بیرون. بعد امشب زنگ زده میگه ی بوس از پشت تلفن بکن بفهمم دوسم داری ارزش قائلی برام منم گفتم تا محرم شدن نمیشه میگه پس تا 4،روز جواب تلفنتو نمیدم این کاراش یعنی چی

خواهر گلم عزیزدلم کامنتا رو بخون ببین همه گفتن بیشتر فک کن بیست ساله داریم تا بیست ساله! دوست داشتن ...

تازه بهش  گفتم دوست داشتن به این نیست بعد عقد هم این چیزا هست اما گفت ن و قط کرد

به خانوادم گفتن میایم هم خودش هم خانوادش میدونن دوسم داره. براشناخت ی بار رفتیم باهم بیرون. بعد امشب ...

خیلی رفتارش بچگانس به خدا این کارا یعنی چی 

دو روز نمیتونه تحمل کنه محرم بشید 

اگه دوست داشت که این درخواستو نمیکرد بعدشم با این رفتار بچگانه ادامه نمیداد 

تازه بهش  گفتم دوست داشتن به این نیست بعد عقد هم این چیزا هست اما گفت ن و قط کرد

اصلا تحویلش نگیر دو روز دیگه پررو میشه 

ما زنا خیلی ساده ایم فک میکنیم مردا هم مثل خودمون عشقشون خالصه اما افسوس ....

2790
2778
2791
2779
2792