2777
2789
شما از غذای خانواده استفاده نمی کنی پس... واسه خودت جدا درست میکنی؟   تا حالا با این رژیم ...

آره جدا درست میکنم،اولین بارمه ولی خیلی خوندم راجع بهش ک خیلیا وزن کم کردن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
نه چون بدن قندی نداره چربی هارو میشکونه

من یبار یه ده روزی گرفتم خدایی وزن و سایز خوب کم میکنی اما رژیم گرونی هست چون همش باید گوشت و مرغ و ماهی بخوری

بعد من بعد یک هفته دیگه داشتم برا میوه خوردن میمردم بوی سیب و پرتغال بهم میخورد دلم ضعف میرفت بعد من که عاشق گوشتم انقدر زده شده بودم موقع خوردن مرغ و گوشت حالم بهم میخورد نتونستم ادامه بدم 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار یه ده روزی گرفتم خدایی وزن و سایز خوب کم میکنی اما رژیم گرونی هست چون همش باید گوشت و مرغ و ...

آره خب اینم بدیاشه تنوعش خیلی کمه حیف منم الان از مرغ و تخم مرغ بدم اومده هنوز سه روزه ولی میارزه ب نظرم،چنتا کم کردی شما؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
آره خب اینم بدیاشه تنوعش خیلی کمه حیف منم الان از مرغ و تخم مرغ بدم اومده هنوز سه روزه ولی میارزه ب ...

تا چه مدت باید این رژیم رو گرفت؟ محدودیت زمانی نداره؟ 

تا چه مدت باید این رژیم رو گرفت؟ محدودیت زمانی نداره؟ 

چرا طولانی مدت بده یکی دوماه دیگه من تصمیم دارم دو ماه بگیرم بیستا کم کنم خدا بخواد

آره خب اینم بدیاشه تنوعش خیلی کمه حیف منم الان از مرغ و تخم مرغ بدم اومده هنوز سه روزه ولی میارزه ب ...

فکر کنم حدود ۳کیلو .تازه از روز سوم تا دو سه روزم فکر کنم وارد حالت کتو شده بودم سردرد شدید و بی حالی و بوی بد دهان داشتم. با اینکه نسبتا خوب غذا میخوردم نا نداشتم از جام بلند بشم 

به من که نساخت

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
فکر کنم حدود ۳کیلو .تازه از روز سوم تا دو سه روزم فکر کنم وارد حالت کتو شده بودم سردرد شدید و بی حال ...

منم پاهام بی جون شده لامصب،ولی نوشته عادت میکنید ولی عزیزم ب نظرت نباید بیشتر کم میکردی؟چربی. زیاد میخوردی؟

ایشالله که کم میکنی.... یعنی ماهی 10کیلو؟ اگه اینجوری باشه که عالیه

تو اینستا گرام کلی پیج هست که غذاهای کتویی داره مثلا نان و کیک با آراد بادام میپزن. از شیرین کننده استویا استفاده میکنن .از گل کلم رنده شده بجای برنج استفاده میکنن

ایشالله که کم میکنی.... یعنی ماهی 10کیلو؟ اگه اینجوری باشه که عالیه

من اینجوری خوندم ک انقد کم می‌کنه دیگه توکل ب خدا ،