2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری دوم

162 بازدید | 23 پست

پسرم دوسال و چهار ماهشه بعد ده سال نازایی خداوند به من این هدیه رو داد ولی واقعا باردوم باردار میشم زود ؟!....استرس میگیرم گاهی چکار کنم بچمم کوچیکه....نظرتونو دوستان بگین ممنونم....دیشب از استرس ی قرص لوروژسترول ۷۵ درصدخوردم یک دونه ...دونه دیگشو پیشیمون شدم نخوردم ساعت ۵ عصر نخوردم دونه دیگشوسه روز با الان میگذره از وقت قرص ولی امروز صبح ی عدد خوردم بنظرتون پریودیم نامنظم میشه و باردار نمیشم تو این ماه ؟لطفا راهنماییم کنید 👉

عزیزم قبلی رو با دارو حامله شدی؟

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

مشکلت چی بود دیر باردار شدی؟

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه دونه داری ، پس ریلکس باش و اصلا اضطراب نداشته باش

دیگه خودت بهتر میدونی استرس چقدر برات سمه

و اینکه من خیلی ها رو دیدم اولی رو به سختی باردار شدن اما دومی رو راحت اوردن 😍

وقتی یه دونه داری ، پس ریلکس باش و اصلا اضطراب نداشته باش دیگه خودت بهتر میدونی استرس چقدر برات سمه ...

دیگه وقتی میخای نمیشه استرس نداشته باشی .مثه من

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
وقتی یه دونه داری ، پس ریلکس باش و اصلا اضطراب نداشته باش دیگه خودت بهتر میدونی استرس چقدر برات سمه ...

چون تمام هورمونهای بدن تنظیم میشه سیستم‌ تناسلی انگار‌برمیگرده به تنظیمات کارخانه

من‌اصلا طبیعی پریود نمیشدم فقط با دارو!بعد زایمان‌قبلیم‌قشنگ تا یکسال سر‌موعد میشدم!

السلام علی الحسین💖

عجله نکن زن دایی منم بعد ۱۰سال باردار شد گفت الانکه باردار شدم بعد چن سال بهتره پشت سر هم بیارم بچش یک ساله نشده بود که باز باردار شد الان پشیمونه چون جفت بچه هاش کوچیکه...ابجی منم همینطور بعد چن سال باردار شد پشت سرهم ۳تا الان خیلی اذیته نه میتونه جایی بره نه میتونه کاری کنه

من و شوهرمم ۵ساله درگیر ناباروری هستیم پس میفهمم چی میگی

انشالله امسال بعد  از عید یه پسره خوشگل توی بغلته😍 به دلم افتاد یهو🌹 الهی آمین🙋‍♀️

چون تمام هورمونهای بدن تنظیم میشه سیستم‌ تناسلی انگار‌برمیگرده به تنظیمات کارخانه من‌اصلا طبیعی پری ...

یعنی دومی رو راحت باردار شدین؟

من تو اولیش موندم 😭 پولمم کمه برا ای وی اف

انشالله امسال بعد  از عید یه پسره خوشگل توی بغلته😍 به دلم افتاد یهو🌹 الهی آمین🙋‍♀️

😁 خیلی خیلی ممنونم از آرزوی قشنگت 

بعده عید عروسی داداشمم هست خدا کنه شادیمون دوبرابر بشه 

یعنی دومی رو راحت باردار شدین؟ من تو اولیش موندم 😭 پولمم کمه برا ای وی اف

من دومی‌نیست چهارمیه

بچه هم فقط همینی که باردارمو دارم

ان شالله شما بزودی باردار بشید و ان شالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

السلام علی الحسین💖
😁 خیلی خیلی ممنونم از آرزوی قشنگت  بعده عید عروسی داداشمم هست خدا کنه شادیمون دوبرابر بشه&nbs ...

فدا مدا😍نه دیگه حامله ای نباید برقصی که بشین فقط دست بزن💃💃💃💃💃💃