2777
2789
عنوان

سونو گفت بچم دختره،فک نمیکردم قبولش برام انقدر سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حست کاملا طبیعیه و احتمالا بخاطر دور و بریاته که دویت داشتی بچت پسر شه

منم بچه اولم دختره سر دومی وقتی سونو گفت دختره خیلی ناراحت شدم و واقعا غصه میخوردم البته خودم اصلا پسر دوست نداشتم بخاطر تیکه و کنایه های اطرافیانم الان دختر دومم ۷ سالشه و واقعا عاشقشم حتی بیشتر از اولی

یه دختر ۸ساله دارم این دومیمه

یه جوری گفتی فکر کردم ۸ تا دختر داری همشون کور و کچل رو دستت موندن 

خدارو شکر دوتا دختر خدا بت داده  یاور مادرشونن ایشالله

حق را میگویم هرچند که به ضررم باشد  👌👌

من دوتا دارم اینقدر بامزه و رابطشون باحاله ، با هم مچ هستن.  همه چیزشون سته.اتاقشون خوشگل میشه.  اینقدر ارتباطشون قشنگه همش شکر میکنم که پسر نشد یکیش دیگه جونم برات بگه کیف میکنی عالیه. خدا بهترین رو داده بهت. اینقدر کیف داره دیدنشون پچ پچ و بازیشون عشق میکنی ب این روز میخندی.😂😂

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

خب همه دوس دارن یه پسر داشته باشن یه دختر یکم ناراحتی طبیعیه ولی به این فکر کن دخترت خواهر دار میشه من خواهر ندارم یه داداش دارم که زیاد صمیمی نیستیم خیلی احساس تنهایی میکنم کاش یه خواهر داشتم باهاش اینور اونور میرفتم وقتی تنهام کنارم بوذ تو غم تو شادی 

خدایا شکرت

عجیبه ک شما ترجیح میدید پسر باشه،چون واقعا مشکلات پسر بزرگ کردن خیییلی زیاده 

من تو چند تا از اشناهامون ک خییلی دعا کردن یه بچشون پسر شه دیدم که گفتن دخترامون خیلی بهتر بودن تا پسرمون

نا شکری اصلااااااا نباید بکنی، الان کلی زن زیر آمپول و کلی دارو هستن تنها ارزوشونم اینه ک یه بچه داشته باشن چ دختر چه پسر

تربیت پسر خیلییی سخته واقعا باید روش خیلی کار شه تا بتونی پسر سالم تحویل جامعه بدی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥