2777
2789
عنوان

سونو گفت بچم دختره،فک نمیکردم قبولش برام انقدر سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا دختر داشتی قبلش ی رژیم بارداری میگرفتی برا پسر حدااقل شانسو بالا میبرد اما ناراحت نباش دختر از پسر بهتره اینو همه اونا ک هم دخترربزرگ دارن هم پسر بزرگ میگن 

پسر میره دوروز دیکه دختر برا ادم میمونه 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

وااآاای نگو من دلم دختر میخواد

دختر مال خودته

پسر هرچقدر خوب باز جای دخترو نمیگیره

مادربزرگم با اینکه بیشتر دختر داره و پسراش خیلی خوبن و مث پروانه دورش میچرخن میگه کاش اونام دختر بودن

خوش بحالتون

حسودیم میشه

منم از دختر شدن بچه ام ناراحت شدم و هنوزم هستم 

ولي حتما يه صلاحي يه مصلحتي توش بوده كه دختر شده 

مامانو خاله هاي من ٥ تا دخترن ١ پسر 

انقد اين پسر اذيت كرده كه صدبار خانوادگي به غلط كردن افتادن واسه وجود همچين پسري

منم دختر میخواستم ولی از روی علائم همه میگن پسره

وقتی قلب سالمشو دیدم که میتپید خدارو هزار بار شکر کردم همین که سالمه کافیه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
یه دختر ۸ساله دارم این دومیمه

دختر خوبه ناز و گوگولیه😍 به خدا آرزومه درآینده بچم دختر باشه

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

طبیعی عه عزیزم ادم جفتشو دوس داره ،ولی خدا حتما دختر صلاح دونسه ...من مامانم دوتا دختر داش دوس داش بچه سومش پسر شه ولی دختر شد البته قبلش ی بار باردار شد پسر بود بدنیا اومد مشکل داس فوت کرد ،دوره بارداری ناراحت بود ،ولی الان انقد پشیمونه میگه چرا ازش لذت نبردم بچم گناه داش ،چرا نمیخواسمش ،الان انقد دوسش داره عزیزه براش ک نگو

حالا که شده سعی کن لذت ببری

ان شالله سالم و سلامت باشن بچه هات

چرا تعیین جنسیت نرفتی؟

خواهر من بچه اولش پسر بود، برای دومی رفت تعیین جنسیت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "