2777
2789
وا این حرفا جیه خجالت شوشو...؟ ان شالله بارداری ولی نباشی هم نباید از شوهرت خجالت بکشی مگه فقط ...

دلم میسوزه خیلی دلش میخواهد این ماه باز ناامید بشه گناه داره

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا میکنم ولی جان هرکی دیگه نگو شوشو🥴🥴🥴🥴

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
من۱ و ۲ رو نفهمیدم چیه ک نظر بدم گلم شما اول و آخر توکلت ب خدا باشه   انشاالله ک باردا ...

ب امید خدا دعا شما دوستان

اره منم کار خونه میکردم زیر دلم درد میگرفت،بعد 12روز بی بی زدم مثبت شد

دقیقا من تا کارا خونه میکنم بیرون خونه میرم دل درد کمر در مگیرم زیر دلم تیر میکشه

دقیقا من تا کارا خونه میکنم بیرون خونه میرم دل درد کمر در مگیرم زیر دلم تیر میکشه

انشاالله که بارداری منم همینجوری میشدم مواظب خودت باشو.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤