2777
2789

بچها من مهر ماه بدون دارو..سونوفولیکول 6تا فولیکول داشم ک بزرگترین شون 13 بود..این ماه با استفادا از قرص کلومفین و کپسول سنسولین..روز 12 پری یه فولی داشتم سمت چپ 13..آیا امیدی هس ودکتر برای این ماه دیگه دارو نداد گفت اگه پریود شدی امپول hmcنوشته ک بزنم همراه کلومفین و 12 پری دوباره برم یکم راهنمایی کنین آیا امپول و بزنم ضرری نداره ک میکن با امپول بچه خارج رحمی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم الهی ب سلامتی یکم امیدوارم کردی گلم.

دکتر بهم آمپول واسه آزاد سازی تخمک نداد  گفت فولیت ب درد نمیخوره ولی من بعد از ۲ سال دوا و درمون و آمپول   دقیقا همون ماه ک دکتر ناامیدم کرد باردار شدم 

هیچ وقت از خدا ناامید نشو

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
عزیزم انشالله باردار میشی این ماه.منم اون ماه که باردار شدم فقط دوتا فولی 10و12داشتم.

وای عزبزم الهی ب سلامتی خیلی خوشحالم کردین بچهامن ب دکتر گفتم پس با این 13 امیدی نیس گف درنا امیدی بسی امید است...

وای عزبزم الهی ب سلامتی خیلی خوشحالم کردین بچهامن ب دکتر گفتم پس با این 13 امیدی نیس گف درنا امیدی ب ...

سلامت باشی منم اون ماه امیدی نداشتم گفتم خیلی کوچیکن ولی اگه خدا بخواد هیچی نشد نداره.