2777
2789
عنوان

یه سوال راجب طلاق لطفا همگی بیاید

183 بازدید | 10 پست

سلام دوستای خوبم، یه سوال از طرف یکی از دوستای عزیزم دارم، ایشون متاهله فرزند هم داره متاسفانه با شوهرش به مشکلات زیادی خوردن و میخوان جدا شن

شوهرش پول بهش نمیداد میگفت ندارم تو حسابم، روی خونه هم توی تهران خریده بود و میگفت اصلا فروش نمیره

دوستم  وقتی با شوهرش به مشکل خورد خیلی مشکوک شد، یسری تحقیق انجام داد و فهمید شوهرش راست میگه ک تو حسابش پول نیست ولی فقط تو حسابش!!!! اون هر چی پول دراورده رو به ملک و املاک تبدیل کرده به صورت پنهانی

سوالم از شما اینه طبق گفته بعضیا مردا توی دادگاه میزنن تو فاز پول ندارم و هیچی نمیتونم بدم و.....

میخوام ببینم برای طلاق فقط با حساب بانکی مشخص میکنن چجور مهریه بده و همینطور نفقه پسرش

یا نه کلا ملک و املاک هم مشخص میشه!!

باید شکایت خاصی تو دادگاه بشه که دادگاه املاکی ک به اسم آقا هست رو دربیاره!؟؟؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برا مهریه تمااام اموال مردو میسنجن ینی استعلام از پلیس راهور استعلام از بانک مرکزی از ثبت اسناد از فیش حقوقی واین موردارو بررسی میکنن مگ این ک شوهرت بفهمه رفتی ازش شکایت کنی تا ملکشو ب نام یکی دیگه بزنه ک ثابت کردنش سخته و باید وکیل بگیرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مهریه تمااام اموال مردو میسنجن ینی استعلام از پلیس راهور استعلام از بانک مرکزی از ثبت اسناد از ف ...

ممنون عزیز دلم بابت پاسخ کاملت❤❤❤

خود دادگاه برا استعلام می گیره فک میکنم ،البت میتونه زرنگی کنه همه رو بزنه ب اسم یکی دیگ مثله مادرش

اره اینم هست🤔

مرد هم واجبه و وظیفشه ک درصورت تمکین خانوم نفقه رو بپردازع اگ مرد امتناع کنه از پرداخت نفقه خانوم میتونه ظرف چند ماه بعد ک اقا هر ماه نفقه رو نپرداخت میتونه از دادگاه تقاضای طلاق کنه 

با سلام

هر مالی اعم از حقیقی یا حقوقی که بنام مرد باشه میتونه مورد بررسی قرار بگیره حتی ملک قولنامه ایی که بشه مالکیت مرد رو بر روی اون ثابت کرد. و اینکه حضانت فرزند مشترک تا 7سالگی با مادر و هزینه آن به عهده پدر میباشد

📌وقتی به عقب برمیگردی متوجه میشی جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ." اونموقشم زیادی بوده... 😒
برای پرداخت مهریه ام ک درصورت نپرداختن میتونه خانوم جلب اقارو از دادگاه بگیره ک بعددرصورت جلب کارشنا ...

ممنون بابت راهنماییات قشنگم💘😍