2777
2789

سلام به همگی 

اول بگم خیلی خیلی ناراحتم چون دیروز نتیجه آزمون استخدامی که شرکت کرده بودم اومد و متاسفانه بعد از ۸ ماه مطالعه قبول نشدم . 😢😢

دومین باری بود که شرکت میکردم بار جدی نیودم و فقط دو ماه خوندم اما اینبار ۸ ماه خوندم .

یه پسر ۷ ساله و دختر ۴ ساله دارم بماند که تو این ۸ ماه چقدر از طفل معصومام زدم چقدر همسرم کنارم بود و کمکم کرد و آخرس فقط من موندم و شرمندگی .

حالا نمیتونم بی هدف زندگی کنم یعنی نمیتونم فقط مامان باشم و زن خونه چون ۷ سال شاغل بودم قبلا و بیمه داشتم الان که بچه هام از آب و گل دراومدن حیفم میاد فعالیت اجتماعیم رو شروع نکنم اما نمیتونم درست تصمیم بگیرم آیا بشینم دوباره واسه سال بعد بخونم که خیلی میترسم دوباره قبول نشم یا نه به شغل دیگه فکر کنم لیسانس حسابداری دارم اما همسرم دوست نداره شرکت کار کنم میگه حاضرم ۱۰۰ تومن سرمایه ایی که داریم بدم خودت یه کاری کنی اما آخه چیکار کنم تو چه کاری بزنم .

همسرم فوق لیسانس حسابداری داره و خودش معلمه تو همین آزمونهایی که من قبول نشدم قبول شد اما سهمیه داشت و پایه درسیش خیلی قوی بود مجوز مدرسه گرفتیم اما هیچ دری برامون باز نشد و نتونستیم مدرسه بزنیم ... به نظرتون چیکار کنم دنبال جه کاری برم همینجوری بمونم افسردگی میگیرم میدونم . لطفا پیشنهاد بدید کروم راه رو انتخاب کنم سعی کردم همه ی شرایط زندگیم رو بگم که بتونید خودتون رو جای من بزارید و کمکم کنید شاید یه چیزی به ذهن شما برسه که به ذهن من نرسیده باشه . 

پیشاپیش ممنون از همتون 💕💕

راستش نمیدونم چی بگم، خودم با تحصیلات عالی تو شرکت کار میکنم، بین ۱۱-۱۳ ساعت هر روز بیرونم. نمیتونم بچه دار شم. واسه کارمم خیلی زحمت کشیدم نمیتونم بیرون بیام. خودم کلاف سردرگمم. روسری فروشی یا لوازم آرایشی به صورت اینترنتی شاید خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش نمیدونم چی بگم، خودم با تحصیلات عالی تو شرکت کار میکنم، بین ۱۱-۱۳ ساعت هر روز بیرونم. نمیتونم ...

الهه ی عزیز اصلا دنبال اینجور شغلها نیستم وگرنه خیلی وقت پیش شاغل میشدم همسرمم نمیزاره ...

چون قبلا تو یه شرکت خوب تو قسمت بازرگانی مسئول فروش بودم الان دنبال یه شغلی هستم که از نظرروحی و موقعیت اجتماعی اعتماد به نفسم رو ببره بالا 

کار تو مغازه و اینا دوست ندارم 

همسرم میگه باشگاه بزن ولی با ۱۰۰ تومن که نمیشه