2777
2789
عنوان

مامانای شمام همه چیوبه خالتون میگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست

مادر من چون چوبشو خورده خیلی رفت و امدو تلفناشون کم کرده

بمرور ک بزرگتر شین و حسادتاشونو ببینه مادرت خودش کم میکنه

قبلا خیلی خیلی بود الان خییییییلی کمش کرده خداروشکر از سرش افتاد

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من چون چوبشو خورده خیلی رفت و امدو تلفناشون کم کرده بمرور ک بزرگتر شین و حسادتاشونو ببینه مادر ...

مامانم اصلا درست بشونیس😤 بخداتایه ماه بعدازاینکه دخترش طلاق گرفت هیچی نمیدونستیم اونوقت مامان من شورشودراورده 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

توی سه سوت .مثه بی بی سی هستن هم مامانم هم خالم:خبرو که شنید مامیشماریم میگیم یک دو سه زنگه رو زده خبره رو داده

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
اصلا به حدی مامانم اعصابموخوردکرده که حدنداره

منم یه مدت خیلی به خاطر این کار مامانم ناراحت بودم اما بی خیال شدم چون فایده نداره تو هم بی خیال شو.تو این دنیا هر کسی هر بدجنسی داشته باشه به خودش برمیگرده از جمله خاله ها ودختر خاله های ما

اصلا به حدی مامانم اعصابموخوردکرده که حدنداره

ببین شب درازه بالاخره چشش باز میشه 

مام ازین حرصا زیاد خوردیم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
منم یه مدت خیلی به خاطر این کار مامانم ناراحت بودم اما بی خیال شدم چون فایده نداره تو هم بی خیال شو. ...

اره منم ازبس به مامانم گفتم وفایده نذاشته دیگه چیزی بهش نمیگم 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
من نمیشم عادت کردم😂

منم قطع رابطه کردم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
بقران نمیدونم. تازگیا طلاق گرفته ازشوهردومش بعدبایه پسردیگه واردرابطه شده حدس میزنیم واسه همینه مثلا ...

اینو بدل نگیر 

میدونی اون الان تو زندگیش شکست خورده 

غصه داره کینه ادمهارو داره حوصله هیچ کسو نداره

همرو مقصر میدونه

برای همین از همه دل کنده 

فقط تا میتونین بهش فرصت بدین تا خودشو پیدا کنه و محبت بهش بکنید

ان شاء الله اونم بخت خوب براش پیدا میشه

بهترین تصمیم 

دقیقا

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..